Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΑΕΚ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Β' ΕΘΝΙΚΗ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.





ΟΦΗ - ΑΕΚ 4Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉ
Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012
ΟΦΗ
2
1
ΑΕΚ
Η ΑΕΚ πλήρωσε τα... παιδικά λάθη του πρώτου ημιχρόνου. Εκεί που με δύο πέναλτι έβαλε τον ΟΦΗ μπροστά στο σκορ με 2-0. Μείωσε με τον Φουρτάδο πριν την ανάπαυλα και στην επανάληψη έκανε την δική της αντεπίθεση. Προσπάθησε, δεν είχε τις μεγάλες φάσεις για γκολ παρότι είχε την μεγάλη διαφορά στην κατοχή της μπάλας και πίεζε στην αντίπαλη περιοχή. Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό και μετά από τέσσερις αγωνιστικές μετρά μόλις έναν βαθμό στην Σούπερ Λίγκα...
93'Έναρξη Αγώνα || Τέλος Ημιχρόνου || Έναρξη Ημιχρόνου || Τέλος Αγώνα
Tέλος του αγώνα στο Γεντί Κουλέ, τρίτη ήττα για την ΑΕΚ σε τέσσερα ματς πρωταθλήματος μετά και την σημερινή με 2-1 από τον ΟΦΗ.
92'Κίτρινη Κάρτα
Κίτρινη κάρτα στον Γουναρίδη για καθυστέρηση.
Τρία λεπτά οι καθυστερήσεις...
90'
Σέντρα σουτ του Ρίκκα από αριστερά, η μπάλα έφυγε πλάγιο...
87'Corner
Τρίτη αλλαγή για τον ΟΦΗ. Ο Κουρδάκης θα πάρει την θέση του Ιωαννίδη.
84'Corner
Αλλαγή για τον ΟΦΗ. Ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος στην θέση του Μπανούση.
83'
Η ΑΕΚ πιέζει ασφυκτικά τον ΟΦΗ με στόχο την ισοφάριση στα τελευταία λεπτά...
82'
Εκτέλεση φάουλ του Γκερέιρο, ο Παπάζογλου προσπάθησε να διώξει και έστειλε την μπάλα προς την εστία του με τον Γουναρίδη να απομακρύνει σε κόρνερ.
80'Κίτρινη Κάρτα
Κίτρινη κάρτα στον Χαριτωνίδη για θέατρο σε καθαρό τάκλιν του Κουτρουμπή.
78'
Ο Γροντής σουτάρει έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα φεύγει ψηλά άουτ.
77'
Ο Νικολιάς παίζει δεξιά, ο Κατίδης πίσω από τον Φουρτάδο και ο Γκερέιρο με τον Ρίκκα στο κέντρο, με τον Γροντή αριστερά.
76'Corner
Τρίτη αλλαγή για την ΑΕΚ. Ο Νικολιάς κάνει το επίσημο ντεμπούτο του με την ΑΕΚ, στην θέση του τραυματία Κατσικοκέρη.
75'
Ο Σίσιτς έφυγε στην αντεπίθεση, πέρασε τον Γιάγκο και προσπάθησε να πλασάρει τον Αραμπατζή, αλλά ο πορτιέρο της ΑΕΚ και πάλι είναι εκεί και διώχνει τον κίνδυνο.
74'
Η ΑΕΚ συνεχίζει εδώ και λίγα λεπτά να παίζει με παίκτη λιγότερο...
73'
Τραγικό λάθος του Γιάγκο στην άμυνα, ο Καπουράνης παίρνει την μπάλα σουτάρει αλλά ο Αραμπατζής αποκρούει.
72'
Ο Κατσικοκέρης πονά από σκληρό μαρκάρισμα του Μονιάκη και δεν μπορεί να συνεχίσει το ματς... Ο Βλάχος ετοιμάζει τον Νικολιά για την τρίτη αλλαγή της ΑΕΚ.
72'
Ο Γκερέιρο εκτέλεσε φάουλ, έφερε την μπάλα μέσα στην περιοχή και ο Φουρτάδο με κεφαλιά απείλησε αλλά ο Γουναρίδης μπλόκαρε.
70'
Όλη η 11άδα του ΟΦΗ παίζει άμυνα απέναντι στην ΑΕΚ...
68'
Η ΑΕΚ παίζει στο μισό γήπεδο τον ΟΦΗ, τον πιέζει και προσπαθεί να φέρει την μπάλα μέσα στην περιοχή για να κάνει φάση για γκολ.
65'Κίτρινη Κάρτα
Κίτρινη κάρτα στον Μονιάκη.
64'
Ο Φουρτάδο εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα πήρε τροχιά προς την εστία, αλλά ο Χαριτωνίδης προ του Γουναρίδη απομάκρυνε την μπάλα.
61'
Ο Βλάχος αλλάζει ξανά πλευρές σε Κατίδη - Γροντή που αγωνίζονται πλέον αριστερά και δεξιά αντίστοιχα.
60'
Η ΑΕΚ έχει γίνει πιο επιθετική, αλλά δέχεται πολλές πάσες στην πλάτη της άμυνας της σε αντεπιθέσεις.
59'
Ο Σίσιτς έφυγε στην αντεπίθεση από αριστερά, πλάσαρε τεχνικά τον Αραμπατζή που αλλοίωσε την τροχιά της μπάλας και πριν περάσει η μπάλα την γραμμή ο Κουτρουμπής έδιωξε μακριά.
58'
Ο Βλάχος ζητά από τους παίκτες του να μην κάνουν βαθιές μπαλιές, αλλά να κάνουν επίθεση με κοντινές πάσες και οργανωμένα.
57'
Ο Φουρτάδο πήρε την πάσα από τον Γροντή και αμέσως σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά ο Γουναρίδης μπλόκαρε.
56'Corner
Aλλαγή για την ΑΕΚ. Ο Καπουράνης παίρνει την θέση του Κουτσιανικούλη. Ο Καπουράνης το καλοκαίρι δοκιμάστηκε από την ΑΕΚ, αλλά "κόπηκε" από τον Βλάχο.
55'
Η ΑΕΚ δείχνει να πατά καλύτερα στο γήπεδο στο δεύτερο 45λεπτο... Ωστόσο, πρέπει να γίνει πολύ πιο επιθετική για να απειλήσει...
52'
Δυνατό φάουλ του Σίσιτς, ο Αραμπατζής στην σωστή θέση απέκρουσε σε κόρνερ.
49'
Διακοπή στο ματς με τους οπαδούς του ΟΦΗ να πετάνε... διάφορα στον Κοντοέ. Ξεκινά πάλι το παιχνίδι...
47'Κίτρινη Κάρτα
Κίτρινη κάρτα στον Φουρτάδο για μαρκάρισμα στον Ιωαννίδη.
Φουρτάδο - Κατσικοκέρης παίζουν στην επίθεση, με τον Κατίδη δεξιά, τον Γροντή αριστερά και τους Ρίκκα - Γκερέιρο στο κέντρο με τον δεύτερο να έχει πιο δημιουργικό ρόλο. Ουσιαστικά η ΑΕΚ παίζει ένα 4-4-2 πλέον. Ο Αρκούδας επέστρεψε δεξιά στην άμυνα και ο Κοντοές αριστερά.
46'Corner
Δύο αλλαγές για τον Βλάχο με το ξεκίνημα του δευτέρου 45λεπτου. Φούντας και Κορδέρο εκτός, Κατσικοκέρης και Γκερέιρο στην 11άδα της ΑΕΚ.
46'Έναρξη Αγώνα || Τέλος Ημιχρόνου || Έναρξη Ημιχρόνου || Τέλος Αγώνα
Ξεκινά το δεύτερο ημίχρονο με τον ΟΦΗ στην σέντρα.
Η ΑΕΚ έχει κάνει ένα πολύ μέτριο πρώτο ημίχρονο τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση (καμία γραμμή δεν πάει καλά...) και από δύο λάθη της έδωσε το δικαίωμα στον ΟΦΗ με δύο πέναλτι να κάνει το 2-0. Υπάρχουν μεγάλα προβλήματα με το μαρκάρισμα του Σίσιτς, που κάνει όλο το παιχνίδι του ΟΦΗ. Η κρητική ομάδα δεν είναι... φόβητρο και απλά εκμεταλλεύτηκε τα παιδικά λάθη της ΑΕΚ. Το γκολ του Φουρτάδο δίνει δύναμη και κουράγιο στην ΑΕΚ για να αντεπιτεθεί στην επανάληψη. Αν η Ένωση σοβαρευτεί στην επανάληψη, μπορεί να φύγει με βαθμό ή βαθμούς από το Ηράκλειο.
45'Έναρξη Αγώνα || Τέλος Ημιχρόνου || Έναρξη Ημιχρόνου || Τέλος Αγώνα
Τέλος του πρώτου ημιχρόνου στο Γεντί Κουλέ με τον ΟΦΗ να κερδίζει 2-1 την ΑΕΚ.
43'Goal
ΓΚΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛ Ο Ρίκκα εκτέλεσε το φάουλ, η άμυνα του ΟΦΗ απομάκρυνε, η μπάλα κατέληξε στον Κορδέρο που σούταρε, αυτή πήρε πορεία προς τον Φουρτάδο που με τακουνάκι άλλαξε πορεία στην μπάλα και έκανε το 2-1.
41'Goal
ΓΚΟΛ Ο Ιωαννίδης εκτελεί και στέλνει ψηλά την μπάλα για το 2-0.
41'
Ο Αρκούδας ανατρέπει τον Σίσιτς εντός περιοχής και ο Θάνος δίνει δεύτερο πέναλτι υπέρ του ΟΦΗ.
38'
Ο Ρίκκα εκτέλεσε το φάουλ, ο Κατίδης έκανε την ψηλοκρεμαστή κεφαλιά που έφυγε λίγο άουτ...
37'
Νέες εσωτερικές αλλαγές στην ΑΕΚ. Ο Βλάχος βάζει αριστερά στην επίθεση τον Γροντή με τον Φούντα να παίζει δεξιά στα χαφ, με τον Κορδέρο αριστερά.
36'
Ο Φούντας έξω από την περιοχή σούταρε, αλλά ήταν αδύναμο και κατέλεηξε άουτ.
36'
Σε 36 λεπτά παιχνιδιού έχουν γίνει 53 λάθη και από τις δύο ομάδες, με τα λάθη μοιρασμένα...
32'
O Bλάχος ζητά να παίζει η ΑΕΚ από τα άκρα στην επίθεση με τους Φούντα και Κατίδη.
30'
Μισή ώρα αγώνα και η ΑΕΚ δείχνει να έχει προβλήματα στο Γεντί Κουλέ. Κάνει εύκολα λάθη στην άμυνα και μέχρι στιγμής δείχνει αδύναμη για να βγάλει μια οργανωμένη επίθεση για να απειλήσει.
28'
Ο Μπανούσης έβγαλε στην αντεπίθεση τον Κουτσιανικούλη, τον οποίο πρόλαβε ο Αραμπατζής και έδιωξε την μπάλα. Αυτή κατέληξε στον Μπανούση που σούταρε από μακριά σε άδεια εστία, με την μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ.
25'
Η ΑΕΚ δεν έχει ηρεμία είτε όταν αμύνεται, είτε όταν έχει την μπάλα στα πόδια της για να κάνει επίθεση. Αποτέλεσμα τα πολλά εύκολα λάθη...
22'
O Kατίδης έκανε την βαθιά σέντρα, ο Φούντας πετάχτηκε από τα αριστερά, αλλά δεν έπιασε καλά το σουτ (ήταν πολύ κοντά του και ο Φουρτάδο) και έστειλε την μπάλα άουτ.
20'
Αλλάζει το σύστημα σε 4-3-3 ο Βλάχος με τον Ρίκκα αμυντικό χαφ και τους Κορδέρο - Γροντή μπροστά του.
17'Goal
ΓΚΟΛ Ο Σίσιτς εκτελεί το πέναλτι και στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Αραμπατζή (έπεσε δεξιά) για το 1-0.
16'Έναρξη Αγώνα || Τέλος Ημιχρόνου || Έναρξη Ημιχρόνου || Τέλος Αγώνα
Ο Κουτρουμπής έκανε λάθος απομάκρυνση, η μπάλα κατέληξε στον Ιωαννίδη που κέρδισε το αμφισβητούμενο πέναλτι από τον Κορδέρο.
15'
Αλλαγή για τους μπακ της ΑΕΚ. Ο Αρκούδας παίζει αριστερά και ο Κοντοές δεξιά πλέον. Ο Βλάχος θέλει να κλείσει τον Σίσιτς που παίρνει πολλές μπάλες πάνω του. Μαζί τους άλλαξαν και τα εξτρέμ με τον Κατίδη δεξιά και τον Φούντα αριστερά στην επίθεση.
13'
Ο Βλάχος ζητά συνεχώς από τα στόπερ να βγάζουν την άμυνα ψηλά και να μην κλείνονται.
11'
Πολλά ντουμπλαρίσματα για το μαρκάρισμα του Σίσιτς. Ο Αρκούδας έχει συνεχώς βοήθειες από τους χαφ (Κορδέρο και Ρίκκα, όποιος είναι κοντά) και τον Φούντα που επιστρέφει.
9'
Πολλά σφυρίγματα από τον διαιτητή και πολλά λάθη από τις δύο ομάδες στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Το ματς δεν έχει αποκτήσει ρυθμό, με τις δύο ομάδες να... ψάχνονται.
5'Κίτρινη Κάρτα
Κίτρινη κάρτα στον Παπάζογλου για χέρι σε βολέ του Αραμπατζή όταν τον πίεσε.
4'
O Σίσιτς ανάμεσα σε δυο παίκτες της ΑΕΚ έκανε την κάθετη πάσα στον Κουτσιανικούλη, ο οποίος σούταρε από αριστερά εντός περιοχής, όμως ο Αραμπατζής ήταν στην σωστή θέση και απέκρουσε σε κόρνερ.
2'
Η ΑΕΚ ξεκινά με τους Κοντοέ και Αρκούδα στο αριστερό και δεξί άκρο της άμυνας, τους Γιάγκο - Κουτρουμπή στα στόπερ, Κορδέρο - Ρίκκα στα αμυντικά χαφ, τον Κατίδη αριστερά στην επίθεση, τον Φούντα στα δεξιά, τον Γροντή σε ελεύθερο ρόλο στην επίθεση, ενώ σέντερ φορ στο 4-2-3-1 είναι ο Φουρτάδο.
1'Έναρξη Αγώνα || Τέλος Ημιχρόνου || Έναρξη Ημιχρόνου || Τέλος Αγώνα
Ξεκινά το παιχνίδι στο Γεντί Κουλέ με την ΑΕΚ στην σέντρα.
Αρχηγός για την ΑΕΚ ο Αραμπατζής.
Καλησπέρα, μαζί θα δούμε από τις 18.15 LIVE το ματς της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ στην Κρήτη










ekdosi.com - έκδοση ...

. . . γ ι α έ ξ ( ύ π ν ο υ ς ) ( γ ) λ ύ ( φ ) τ ε ς

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ... ΠΗΓΗ!!! 

ΤΟ ekdosi.com ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ/ΤΩΝ LINK. ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ.  

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή... 

ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το ekdosi.com είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται απο χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιό ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ekdosi.com - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...