Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

ΒΓΑΛΤΕ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ ... ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...



ΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ. 

ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ...

ΔΙΩΞΑΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ... ΠΟΛΛΟΥΣ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ (ακόμα και αν δεν είναι πλέον βουλευτές), ΕΧΟΥΝ 

  • Δωρεάν λιμουζίνες...
  • Δικαίωμα απασχόλησης έως και έξι μετακλητών υπαλλήλων...
  • 150.000€ ΕΤΗΣΙΑ έξοδα... + ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ


μέχρι να... αποβιώσουν. (ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ... ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ).

EKDOSI.COM


ΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΠΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΙΑΛΥΕΙ.

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΟΛΟΪ - ΓΚΟΜΕΝΟΛΟΪ. ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΔΙΣ € ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.

ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ... ΚΑΛΟ ΜΑΣ.
EKDOSI.COM
ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΝΑΤΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΑ, ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Η ... ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΗΠΕΙΡΩΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΜΑΣ "ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΑΝΕΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ, ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΠΟΤΕ"









Το πολυτελές Volvo που δόθηκε στον Φίλιππο Πετσάλνικο είναι μόνο μία από τις γενναιόδωρες παροχές που έχουν για όλη τους τη ζωή όσοι διατελούν πρόεδροι της Βουλής.

Η παροχή του αυτοκινήτου γίνεται βάσει εθιμικού δικαίου και προστίθεται σε άλλες, όπως η διατήρηση γραφείου μέσα στο κτίριο της Βουλής και το δικαίωμα απασχόλησης έως και έξι μετακλητών υπαλλήλων, οι οποίοι έχουν το προνόμιο να εργάζονται για τον πρώην πρόεδρο μέχρι αυτός να... αποβιώσει.
EKDOSI.COM
Τα προνόμια τα απολαμβάνουν τόσο εκείνοι που έχουν εκλεγεί βουλευτές, όπως οι, Απ. Κακλαμάνης, και Β. Πολύδωρας, όσο και εκείνοι που έχουν αποχωρήσει από την πολιτική όπως ο Φ. Πετσάλνικος, ο Δ. Σιούφας και η Α. Ψαρούδα-Μπενάκη.
EKDOSI.COM
Όπως αναφέρει το «Έθνος της Κυριακής», το κόστος των προνομίων των τριών πρώην προέδρων της Βουλής ξεπερνά τις 100.000 ευρώ ετησίως, χωρίς να υπολογίζονται στο ποσό τα έξοδα για τη λειτουργία του γραφείου τους!



ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ...


ΣΧΟΛΙΟ Δ/ΣΤΗ EKDOSI.COM: ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΣΤΗΝ ... ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ, ΟΣΟΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΝΑ "ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ" ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ "ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΤΕ" ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ??? ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ... ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ.

Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ...
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΤΕ ΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΚΕΣ ΣΤΟΥΣ ... ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ.







ekdosi.com - έκδοση ...

. . . γ ι α έ ξ ( ύ π ν ο υ ς ) ( γ ) λ ύ ( φ ) τ ε ς

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ... ΠΗΓΗ!!! 

ΤΟ ekdosi.com ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ/ΤΩΝ LINK. ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ.  

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή... 

ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το ekdosi.com είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται απο χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιό ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ekdosi.com - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...