Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: «Εγώ θα πάω το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές»

ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ... ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ... ΝΕΚΡΟ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ???






«Εγώ θα πάω το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές» διαμηνύει ο Ευάγγελος Βενιζέλος δείχνοντας ότι η μάχη για την καρέκλα της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ θα δοθεί «μέχρι τέλους» και με σκληρούς όρους.
«Η τελευταία σύγκρουση στο κόμμα ήταν το 1996. Εκτοτε, οι διαδικασίες διαδοχής ήταν βελούδινες. Τώρα δεν πρόκειται να υπάρξει αυτό. Ξεχάστε το. Θα χυθεί αίμα» λένε πρόσωπα του στενού περιβάλλοντος του κ. Βενιζέλου σε μια προσπάθεια να αποθαρρύνουν όσους εκτιμούν ότι η κατάληψη του έκτου ορόφου της Ιπποκράτους θα είναι εύκολη υπόθεση.
«Ο Βενιζέλος δεν πρόκειται να φύγει από το ΠΑΣΟΚ. Εχει τη σφραγίδα, έχει τα κλειδιά» διαμηνύουν συνομιλητές του και προτιμούν ένα «μικρό και καθαρό κόμμα με σαφείς προσανατολισμούς» παρά ένα πολυφωνικό με παραφωνίες, αναφέρει το iefimerida.gr.
Το κλίμα που φροντίζουν να καλλιεργούν οι συνεργάτες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ είναι «πολεμικό» με αφορμή: Την κίνηση του Ανδρέα Λοβέρδου να ζητήσει σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, την ανεξαρτητοποίηση του Μίμη Ανδρουλάκη, την εκπαραθύρωση του Κώστα Σκανδαλίδη από το ΙΣΤΑΜΕ και την προειδοποίηση προς τους έξι διαγραφέντες ότι τίθενται εκτός κόμματος.
Από την πλευρά του Ανδρέα Λοβέρδου φαίνεται ότι η παρέμβαση του δεν ήταν «εν θερμώ» αλλά μια μελετημένη κίνηση που θα κλιμακωθεί και περιλαμβάνει την ανεξαρτητοποίηση του και την ίδρυση νέου κόμματος.
«Ο Ανδρέας ήξερε ότι ο Βενιζέλος θα απορρίψει την πρόταση του για σύγκληση της ΚΟ. Αλλά θέλει να είναι θεσμικός. Δεν μπορεί να βγει ένα ωραίο πρωί και να πει «ανεξαρτητοποιούμαι»» λένε συνομιλητές του.
Και υποστηρίζουν ότι στόχος του είναι να πει εντός των οργάνων τις στρατηγικού τύπου διαφωνίες του, ενδεχομένως και να θέσει ευθέως θέμα ηγεσίας και στη συνέχεια να ανακοινώσει κατά πρόσωπο στον κ. Βενιζέλο ότι αποχωρεί.
Άλλοι εκτιμούν ο κ. Λοβέρδος ότι θα προχωρήσει στην ίδρυση νέου κόμματος και άλλοι πιστεύουν ότι θα διεκδικήσει την καρέκλα του ΠΑΣΟΚ σε μια σκληρή σύγκρουση με τον κ. Βενιζέλο στο Συνέδριο του κόμματος.
Σκανδαλίδης: Θα γραφτεί ξανά στην Τοπική του Οργάνωση
Ο Κώστας Σκανδαλίδης που είχε προειδοποιήσει για τη στάση του τον κ. Βενιζέλο κατά την συνάντηση τους το περασμένο Σάββατο, διαμηνύει ότι «ήταν είναι και θα είναι ΠΑΣΟΚ» η σχέση του με το οποίο είναι βιωματική» όπως λέει.
Επίσης τονίζει, πως θα παραβρεθεί στο Συνέδριο και θα γραφτεί ξανά στην Τοπική του Οργάνωση της πλατείας Κάνιγγος. Είναι πολύ πιθανόν να θέσει εκεί θέμα ηγεσίας και να τη διεκδικήσει εκ νέου, όπως το 2007.








ekdosi.com - έκδοση ...

. . . γ ι α έ ξ ( ύ π ν ο υ ς ) ( γ ) λ ύ ( φ ) τ ε ς

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ... ΠΗΓΗ!!! 

ΤΟ ekdosi.com ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ/ΤΩΝ LINK. ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ.  

ΠΑΣΟΚ… αυτό το κόμμα ποιος θα το πάρει;

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή... 

ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το ekdosi.com είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται απο χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιό ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ekdosi.com - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...