Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012

Φρικιαστική εκτέλεση νεαρών στη Νιγηριά

Φρικιαστική εκτέλεση νεαρών στη Νιγηριά


Φρίκη δίχως όρια στη Νιγηρία. Μια παρέα φοιτητών λιντσαρίστηκε, βασανίστηκε και τελικά κάηκε ζωντανή σε ένα χωριό στα Νότια της χώρας. Οι τέσσερις νέοι πήγαν στο χωριό για να πάρουν από έναν κάτοικο χρήματα που τους χρωστούσε. Οι πληροφορίες λένε πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος άρχισε να διαδίδει πως αυτοί είναι κλέφτες και ακολούθησε μαζικό λιντσάρισμα στη μέση του δρόμου. Δεκάδες άτομα, χτύπησαν και βασάνισαν τους νεαρούς που χωρίς ρούχα εκλιπαρούσαν για τη ζωή τους. Τελικά τους σκότωσαν με το γνωστό στην Αφρική ως "κολιέ". Τους φόρεσαν λάστιχα αυτοκινήτου γεμάτα βενζίνη και άναψαν φωτιά με τους νεαρούς να καίγονται ζωντανοί. Όλο το φρικιαστικό περιστατικό καταγράφηκε με κινητό και στη συνέχεια ανέβηκε στο διαδίκτυο.
ekdosi.com - έκδοση ...

. . . γ ι α έ ξ ( ύ π ν ο υ ς ) ( γ ) λ ύ ( φ ) τ ε ς

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ... ΠΗΓΗ!!! 

ΤΟ ekdosi.com ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ/ΤΩΝ LINK. ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ.  
Φρικιαστική εκτέλεση νεαρών στη Νιγηριά
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή... 

ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το ekdosi.com είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται απο χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιό ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ekdosi.com - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...