Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΤΟ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ "ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ" ΔΗΛΩΣΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ... 
ΡΕΠΟΡΤΑΖ:esos.gr
«Θα καταθέσουμε στο τέλος του χρόνου το νομοσχέδιο για την αναβάθμιση του Λυκείου και του Επαγγελματικού Λυκείου (σ.σ Επαγγελματικό το είπε και όχι Τεχνολογικό)» ανακοίνωσε απόψε , λίγο πριν τα μεσάνυχτα στη Βουλή ο υπουργός Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλος
και πρόσθεσε: «Στοχεύουμε στη μορφωτική αυτοτέλεια του Λυκείου, στο γνωσιακό επαναπροσδιορισμό του και στην αντιμετώπιση της σχολικής διαρροής. Στο Επαγγελματικό Λύκειο επιδιώκουμε την αναβάθμιση της τεχνικής και επαγγελματικής εκπαίδευσης, με στόχο τη σύνδεσή της και την ευκολότερη πρόσβαση στην αγορά εργασίας».
Τα ΙΕΚ στις Περιφέρειες
Σχετικά με τα ΙΕΚ ο κ. υπουργός είπε τα εξής: «Εκατόν είκοσι έξι δήμοι σε όλη τη χώρα έχουν ιδρύσει Κέντρα Διά Βίου Μάθησης για την εκπαίδευση ενηλίκων και από το Σεπτέμβρη του 2013 τα δημόσια ΙΕΚ περνούν στις περιφέρειες, με στόχο την ουσιαστική τους αναβάθμιση, αλλά και την ενίσχυση των τοπικών παραγωγικών δυνάμεων μέσω της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης».




ΣΧΟΛΙΟ EKDOSI.COM: ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΚΟΜΑ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΜΕΤΤΑΡΥΘΜΙΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ. ΟΛΟ ΑΠΟ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΕ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΟ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ "ΚΑΡΔΙΑ" ΤΩΝ ΣΥΝΤΕΧΝΙΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ (ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ, ΦΥΣΙΚΟΙ). ΟΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Η ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ... ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΧΕΔΟΝ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ, ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ  ΝΔ-ΠΑΣΟΚΙΚΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.






ekdosi.com - έκδοση ...

. . . γ ι α έ ξ ( ύ π ν ο υ ς ) ( γ ) λ ύ ( φ ) τ ε ς

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ... ΠΗΓΗ!!! 

ΤΟ ekdosi.com ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ/ΤΩΝ LINK. ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ.  
http://www.esos.gr/dimosia-ekpaidefsi/defterovathmia/item/30590-ypoyrgos-ta-xristoygenna-to-nomosxedio-gia-to-genikoy-kai-epaggelmatikoy-lykeioy.html Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή... 

ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το ekdosi.com είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται απο χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιό ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ekdosi.com - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...