Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2012

Πώς θα καταλάβετε αν είστε ομοφυλόφιλη???
1. Φανταστείτε ότι είστε πιασμένες χεράκι χεράκι με τον καλό σας και κάνετε μία ρομαντική βόλτα σε μία ειδυλλιακή παραλία με τον ήλιο να δύει και να σκορπίζει τα υπέροχα χρώματά του. Όσες κάνοντας αυτή την περιγραφή εικόνα, αναστανάξατε και χαμογελάσατε νοσταλγικά, τότε δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσετε να διαβάζετε. Αν όμως, κάνατε μία γκριμάτσα κοροιδείας και γελάσατε ειρωνικά, τότε ή έχετε φάει πολλά στραπάτσα από τους άντρες, ή... η τεστοστερόνη, σας είναι κομματάκι αδιάφορη!

2. Φανταστείτε ότι κάνετε έναν ρομαντικό περίπατο, με μία γυναίκα την οποία κρατάτε από το χέρι και την οποία φιλάτε παθιασμένα ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Αν η εικόνα σας φαίνεται όμορφη, ιδιαίτερη και απολύτως φυσιολογική, τότε προβληματιστείτε λίγο παραπάνω σχετικά με τις σεξουαλικές σας προτιμήσεις. Αν πάλι βρίσκετε το θέαμα, αηδιαστικό και άκρως περίεργο, τότε πάρτε τηλέφωνο τον καλό σας για να κάνετε πολύ και... straight sex!

3. Πλέον, υπάρχουν αμέτρητα ομοφυλόφιλα διάσημα ζευγάρια. Όταν λοιπόν βλέπετε ένα από αυτά, θέλετε αμέσως να διαβάσετε τη σχετική είδηση, να μάθετε περισσότερα γι' αυτά ενώ σας βγάζουν και έναν κρυφό θαυμασμό; Τότε μάλλον είστε ένα βήμα πριν υιοθετήσετε και τις... προτιμήσεις τους!

4. Διαβάστε ένα μυθιστόρημα με κεντρικό θέμα τον έρωτα μεταξύ δύο γυναικών ή γενικότερα με κεντρικό θέμα την ομοφυλία. Τα συναισθήματα που σας προκαλεί είναι απέχθεια και αποστροφή, ή νιώθετε ότι μπορείτε να ταυτιστείτε με κάποια από τις ηρωίδες;

5. Πιθανότατα να έχετε φιλήσει ένα κορίτσι κάποια στιγμή στη ζωή σας. Είπαμε, στο πλαίσιο πειραματισμού και ενθουσιασμού. Αν φέρετε στο μυαλό σας τα συναισθήματα που νιώσατε με εκείνο το φιλί, τι θυμάστε; Είχατε νιώσει όμορφα και θα θέλατε να το ξαναδοκιμάσετε ή το θεωρείτε λάθος και στο μέλλον σκοπεύετε να το αποφύγετε;

6. Η συντριπτική πλειοψηφία των φαντασιώσεών σας, περιλαμβάνει κυρίως άντρες; Τότε είστε straight και δεν χρειάζεται περαιτέρω αναζήτηση. Αν όμως, οι βραδινές σας σκέψεις, κυριαρχούνται από γυναίκες, ή ακόμα και αν οι άντρες υπάρχουν, αλλά ο ρόλος τους είναι περιορισμένος σε αυτόν του... κομπάρσου, τότε μάλλον δεν σας τρελαίνει και ιδιαιτέρως το αντίθετο φύλο!

7. Ήρθε η ώρα του πειραματισμού! Αν λοιπόν τα παραπάνω δεν σας έχουν πείσει ακόμα τότε μπορείτε πολύ απλά να βγείτε ραντεβού με ένα κορίτσι! Αν λοιπόν, μετά το τέλος της συνάντησης δεν έχετε νιώσει απολύτως τίποτα, τότε πιθανότατα να μην ενδιαφέρεστε καθόλου για το ίδιο φύλο. Αν σκέφτεστε τις στιγμές που περάσατε με νοσταλγία και ευχαρίστηση, τότε σκεφτείτε λίγο πιο σοβαρά. Παρόλα αυτά, ακόμα και αν δεν αισθανθείτε τίποτα για ένα συγκεκριμένο άτομο, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να ασθανθείτε κάτι ερωτικό και για κάποια άλλη γυναίκα. Hello! Πώς κάποιος άντρας μας αρέσει και κάποιος όχι; Ετσι ακριβώς...

ekdosi.com - έκδοση ...

. . . γ ι α έ ξ ( ύ π ν ο υ ς ) ( γ ) λ ύ ( φ ) τ ε ς

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ... ΠΗΓΗ!!! 

ΤΟ ekdosi.com ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ/ΤΩΝ LINK. ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ.  

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή... 

ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το ekdosi.com είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται απο χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιό ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ekdosi.com - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...