Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012

Δείτε το μέλλον που μας ετοιμάζουν... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΡΙΞΟΥΝ.Χθες βράδυ προβλήθηκε από την κρατική τηλεόραση ένα εξαιρετικό ντοκιμαντέρ του Εξάντα, της ομάδας του δημοσιογράφου Γ. Αυγερόπουλου, σχετικά με την υπόθεση των ορυχείων της Χαλκιδικής. 

Το ντοκιμαντέρ αποτυπώνει πλήρως το τι πρέπει να καταλαβαίνουμε κάθε φορά που ακούμε για ανάπτυξη, για ανάγκη ιδιωτικών επενδύσεων, για παραχώρησης σε ιδιώτες της κρατικής περιουσίας, για εκμετάλλευση από ιδιώτες του ορυκτού πλούτου της χώρας. 

Δείχνει ξεκάθαρα το πως ξεπουλιέται ο πλούτος της χώρας στα ιδιωτικά μονοπώλια, το ρόλο των πολιτικών τύπου Πάχτα και Παπακωνσταντίνου καθώς και το ότι οι επιχειρηματίες και το πολιτικό τους προσωπικό είναι έτοιμοι να... καταστρέψουν έναν επίγειο παράδεισο και τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων για να οικονομήσουν. 

Το παράδειγμα αυτό αποτυπώνει το τι πρόκειται να γίνει με όλες τις υπόλοιπες επενδύσεις που ετοιμάζουν για τη χώρα μας καθώς και το τι αφήνει πίσω της μια ιδιωτική επένδυση.  

Πολλοί θα πουν, το λέει και ο Πάχτας και ο Παπακωνσταντίνου, έχουμε κρίση, ύφεση, θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τον ορυκτό πλούτο της χώρας κλπ. 

Πρώτα από όλα δεν τον εκμεταλλευόμαστε όλοι. 
Τον εκμεταλλεύεται η εταιρία που κάνει την εξόρυξη. 

Αν δεν το δείτε όλο δείτε, τουλάχιστον, το 42ο λεπτό. 
Εκεί θα διαπιστώσετε ότι η Ελλάδα, πούλησε, σε ελληνικών συμφερόντων επιχείρηση (γιατί πολλοί κατηγορούν για όσα γίνονται τους ξένους),  του ομίλου Μπόμπολα, τα ορυχεία, την εγκατάσταση, την άδεια εξόρυξης και το κοίτασμα που υπολογίζεται σε 12δις δολάρια (για κρατηθείτε) 11.000.000 €. 

Ναι εγκαταστάσεις, ορυχεία και κοίτασμα 12δις δολαρίων = 11.000.000€. 
Γιατί όπως λέει ο μεταλλευτικός κώδικας της χώρας, που είχε φτιάξει η χούντα (ξέρετε αυτοί που είχαν "καθαρά χέρια") τον οποίον και οι επόμενοι κυβερνώντες δεν άλλαξαν, το ελληνικό κράτος δεν δικαιούται ούτε ένα  σεντς από το προϊόν της εξόρυξης. 

Αντιλαμβανόμαστε, λοιπόν, ότι η ανάπτυξη και οι ιδιωτικές επενδύσεις στη χώρα μας, πλέον, με όρους αποικίας και μάλιστα από Έλληνες.

Αφιερώστε μια ώρα. Θα γίνετε σοφότεροι

http://www.exandasdocumentaries.com/
ekdosi.com - έκδοση ...

. . . γ ι α έ ξ ( ύ π ν ο υ ς ) ( γ ) λ ύ ( φ ) τ ε ς

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ... ΠΗΓΗ!!! 

ΤΟ ekdosi.com ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ/ΤΩΝ LINK. ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ.  

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή... 

ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το ekdosi.com είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται απο χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιό ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ekdosi.com - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...