Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2012

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ... ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΠΡΟΣΓΕΙΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΡΗΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ.
ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΕΣΤ...
Ποιο είναι το ασφαλέστερο σημείο ενός αεροπλάνου; Σε περίπτωση ατυχήματος, πού υπάρχουν οι περισσότερες πιθανότητες επιβίωσης; Στο μπροστινό ή στο πίσω μέρος της ατράκτου;

Αεροναυπηγοί στις ΗΠΑ, έκαναν το πιο ακριβό και το πιο παράτολμο πείραμα για να εξακριβώσουν τι συμβαίνει σε ένα αεροπλάνο που συντρίβεται κατά την προσγείωση.
Χρησιμοποίησαν ένα ειδικά διαμορφωμένο Boeing 727. Το αεροπλάνο απογειώθηκε κανονικά και ενώ βρισκόταν στα 2.500 πόδια, λίγο πριν την προσγείωση στην έρημο Σονόρα, ο πιλότος έπεσε με αλεξίπτωτο και «παρέδωσε» το πηδάλιο σε έναν ειδικό υπολογιστή, που ελεγχόταν με τηλεχειρισμό από ένα άλλο αεροσκάφος που πετούσε κοντά.
Το Boeing προσέκρουσε στο έδαφος και το μπροστινό τμήμα του κονιορτοποιήθηκε. Αντίθετα, το πίσω μέρος της ατράκτου έμεινε σχεδόν ανέπαφο. Στο αεροπλάνο «επέβαιναν» κούκλες σαν αυτές που χρησιμοποιούνται στα crash test.
Όπως διαπιστώθηκε, οι κούκλες που βρίσκονταν πίσω, υπέστησαν μόνο μερικά «κατάγματα», ενώ όσες πετούσαν πρώτη θέση, «σκοτώθηκαν». Σε περίπτωση τέτοιου συμβάντος, το 78% των επιβατών θα είχε επιβιώσει.
Αυτό το πείραμα κόστισε 1,5 εκατομμύριο δολάρια και ήταν μόλις το δεύτερο του είδους. Το πρώτο είχε γίνει το 1984 και είχε αποτύχει, καθώς το αεροσκάφος είχε εκραγεί κατά την πρόσκρουση.

Οξύ Gifdump (16 gifs)
ekdosi.com - έκδοση ...

. . . γ ι α έ ξ ( ύ π ν ο υ ς ) ( γ ) λ ύ ( φ ) τ ε ς

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ... ΠΗΓΗ!!! 

ΤΟ ekdosi.com ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ/ΤΩΝ LINK. ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ.  
http://www.newsbomb.gr/blogs/story/235123/yparhoyn-asfaleis-theseis-se-ena-aeroplano
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή... 

ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το ekdosi.com είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται απο χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιό ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ekdosi.com - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...