Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2012

ΑΗΔΙΑ. Δείτε την γυναίκα με τα περισσότερα τατουάζ στον κόσμο!Η εμμονή με τα τατουάζ για την Isobel Varley ξεκίνησε στα τέλη του 1940, όταν παιδάκι ακόμη θαύμαζε όσους έβλεπε να «χτυπάνε»… 


πολύχρωμες ή ασπρόμαυρες εικόνες στο δέρμα τους. Γενημμένη το 1937 στο Γιρκσάιρ της Μεγάλης Βρετανίας, η Isobel μεγάλωσε σε μια συντηρητική οικογένεια όπου όλα αυτά που της έκαναν εντύπωση στα σώματα των άλλων ήταν για εκείνη μια απαγορευμένη υπόθεση.Με το πέρασμα του χρόνου κατάφερε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, χτυπώντας ένα μικρό τατουάζ στο χέρι σε σχήμα καρδιάς. Από εκεί και πέρα ο δρόμος είχε ανοίξει για να επακολουθήσει ένας «καταιγισμός» σχημάτων και σχεδίων σε όλα τα χρώματα, που καλύπτουν σήμερα πάνω από το 76% του σώματός της. Κεφάλι, πόδια, χέρια, στήθος, απόκρυφα σημεία… όλα γεμάτα μελάνι αλλά και διάσημες υπογραφές σπουδαίων tattoo artists ανά τον κόσμο.Με όλα αυτά «ανά χείρας» (και όχι μόνο!), η Isobel δεν θα μπορούσε παρά να κερδίσει μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες. «Οι μόνες περιοχές που δεν έχω τατουάζ είναι το πρόσωπό μου, τα πέλματα των ποδιών μου και τα αυτιά μου,αλλά και ορισμένα σημεία στα χέρια μου», λέει η ίδια με υπερηφάνεια επιδεικνύοντας τα κάλη της. Κινητό έργο τέχνης, έχει ξυρίσει κεφάλι (και ό,τι άλλο φαντάζεστε) για να υπάρχει… χώρος για ζωγραφική.Όσο για τις αντιδράσεις του κόσμου και τα σχόλια; «Κάποιοι με βλέπουν σαν… τέρας, άλλοι πάλι σαν κομψοτέχνημα, ενώ κάποιοι τρίτοι βιάζονται να με φωτογραφήσουν για να με θαυμάζουν!». Αν και 75 ετών σήμερα, «ποτέ δεν θα σταματήσει να ασχολείται με τα τατουάζ, κι αν βρει λίγο… χώρο ακόμη θα… χτυπήσει κι άλλα», όπως λέει και η ίδια.


ekdosi.com - έκδοση ...

. . . γ ι α έ ξ ( ύ π ν ο υ ς ) ( γ ) λ ύ ( φ ) τ ε ς

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ... ΠΗΓΗ!!! 

ΤΟ ekdosi.com ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ/ΤΩΝ LINK. ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ.  

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή... 

ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το ekdosi.com είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται απο χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιό ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ekdosi.com - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...