Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2012

ΓΥΜΝΗ ... ΑΛΗΘΕΙΑ. VIDEO ΜΕ ΓΥΜΝΟΣΤΗΘΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ.

 Δελτία ειδήσεων με διαφορά... στήθους (Video) | onsports.grΕνα δελτίο ειδήσεων μπορεί να γίνει ελκυστικό για το τηλεοπτικό κοινό με πολλούς τρόπους. Το καλό για τα κανάλια είναι ο κόσμος να τα επιλέγει για το περιεχόμενο και την ποιότητα της ενημέρωσης.
Το καλό για το ανδρικό κοινό, να υπάρχει ένας συνδυασμός ποιοτικής ενημέρωσης και θεάματος. Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε ορισμένες παρουσιάστριες που είναι λίγο ελαφρύτερα ντυμένες απ' τις συνηθισμένες. Στην περίπτωσή τους, ισχύει αυτό που λέμε «αποκαλυπτικό δελτίο»... Και η τηλεθέαση θα κριθεί με διαφορά... στήθους.
Δείτε το βίντεο:

ekdosi.com - έκδοση ...

. . . γ ι α έ ξ ( ύ π ν ο υ ς ) ( γ ) λ ύ ( φ ) τ ε ς

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ... ΠΗΓΗ!!! 

ΤΟ ekdosi.com ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ/ΤΩΝ LINK. ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ.  

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή... 

ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το ekdosi.com είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται απο χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιό ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ekdosi.com - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...