Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Όταν έπαιρνε πέναλτι η ΑΕΚ… (video)

Στη Βουλή «μονομαχούσαν» ο ΑΝΔΡΕΑΣ με τον Μητσοτάκη. 

Ο Σάκης Ρουβάς ήταν στο ξεκίνημα της καριέρας του τραγουδώντας «αίμα, δάκρυα κι ιδρώτας». 

Στη μόδα ήταν το απαράδεκτο αξεσουάρ κλειδιών «ευχούλης». 

Στη Βουλή «μονομαχούσαν» ο Παπανδρέου με τον Μητσοτάκη. 

Και στα γήπεδα ήταν η τελευταία φορά που η ΑΕΚ έπαιρνε πέναλτι ως γηπεδούχος με αντίπαλο τον Ολυμπιακό! 

Με αφορμή τις διαμαρτυρίες της «Ένωσης» για το χέρι του Χολέβα, το sport-fm.gr γυρίζει 17,5 χρόνια πίσω και εντοπίζει την… εσχάτη των ποινών που κέρδισαν οι «κιτρινόμαυροι» φιλοξενώντας τους «ερυθρόλευκους» για το πρωτάθλημα. 

Γράφει ο Γιώργος Μαραθιανός 

Το ανέκδοτο που κυκλοφορούσε στα «πέτρινα χρόνια» του Ολυμπιακού αναρωτιόταν «τι δεν έχει δει ένα δεκάχρονο παιδί». Επιδιώκοντας με την απάντηση «τον Ολυμπιακό να παίρνει πρωτάθλημα» να πικάρει τους φίλους του. Το παιδί όμως που δεν έχει δει την ΑΕΚ να παίρνει πέναλτι σε τέσσερις διαφορετικές έδρες (Νέα Φιλαδέλφεια, Ηράκλειο, Νέα Σμύρνη, ΟΑΚΑ) απέναντι στους Πειραιώτες δεν είναι… του δημοτικού. Ετοιμάζεται να πάει φαντάρος! 

Διότι ήταν μεν Πρωταπριλιά (του 1995) όταν συνέβη τελευταία φορά, αλλά δεν είναι ψέμα: Παίκτης της «Ένωσης» έχει περισσότερα χρόνια να σταθεί στη βούλα ως γηπεδούχος απ’ όσα είναι τα… βήματα που απέχει εκείνη από το τέρμα! Κάτι παραπάνω από 17,5! 

Τότε που ο σημερινός γενικός αρχηγός της (Χρήστος Κωστής) ήταν στην ενδεκάδα. Ο σημερινός προπονητής στην ομάδα Νέων της (Ντανιέλ Μπατίστα) έπαιζε στον Ολυμπιακό, σκόραρε δις (το δεύτερο με απίστευτο σουτ) και… έχανε και πέναλτι. Και ο Δημήτρης Σαραβάκος αξιοποιούσε εκείνο που είχε σφυρίξει ο διαιτητής Ναζίρης σε ανατροπή του Κούτουλα από τον Παχατουρίδη… 


ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΕΔΩ...









ekdosi.com - έκδοση ...

. . . γ ι α έ ξ ( ύ π ν ο υ ς ) ( γ ) λ ύ ( φ ) τ ε ς

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ... ΠΗΓΗ!!! 

ΤΟ ekdosi.com ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ/ΤΩΝ LINK. ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ.  

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή... 

ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το ekdosi.com είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται απο χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιό ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ekdosi.com - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...