Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2012

Στα Γιάννενα υπάρχουν 2 δισ. βαρέλια πετρελαίου!


ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΕΙ ΤΥΧΑΙΑ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΩΝ, ΜΠΕΡΙΣΑ.


Αδιαφορία και ανικανότητα καταλογίζει στους πολιτικούς ο καθηγητής Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Πατρών Αβραάμ Ζεληλίδης, τονίζοντας ότι προσπαθούσε επί χρόνια να πείσει τους αρμόδιους να δουν με σοβαρότητα το θέμα.

"Έκλειναν οι πόρτες, δεν με άκουγαν, κάνω προσπάθεια εδώ και 15 χρόνια να δουν με σοβαρότητα το θέμα", ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΑΝΤ1 για το καυτό ζήτημα της ύπαρξης ορυκτού πλούτου στο ελληνικό υπέδαφος.

Επισήμανε ότι γίνονται έρευνες και δημοσιεύονται εκθέσεις για το θέμα από το 1995, ενώ έκανε λόγο για "ανικανότητα των πολιτικών που είτε δεν καταλάβαιναν είτε δεν ενδιαφέρονταν".

"Να απαντήσουν σημερινά στελέχη της κυβέρνησης γιατί η μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησε το 2006 για να δημιουργηθεί ο σχετικός φορέας κόλλησε και καθυστέρησε έξι χρόνια; Τώρα θα είχαμε τρυπάνια", σημείωσε.

Επανέλαβε μάλιστα με σιγουριά ότι στα Γιάννενα υπάρχουν δύο δισεκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου και πως "αν ο Αντώνης Σαμαράς πήγαινε να διαπραγματευτεί το 3ο μνημόνιο έχοντας στην ατζέντα του τα Γιάννενα, τον Πατραικό και το Κατάκολο όλα θα ήταν διαφορετικά".

ekdosi.com - έκδοση ...

. . . γ ι α έ ξ ( ύ π ν ο υ ς ) ( γ ) λ ύ ( φ ) τ ε ς

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ... ΠΗΓΗ!!! 

ΤΟ ekdosi.com ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ/ΤΩΝ LINK. ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ.  

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή... 

ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το ekdosi.com είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται απο χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιό ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ekdosi.com - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...