Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2012

Α Π Ο Κ Α Λ Υ Ψ Η ... ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΗ ΤΟΥ 2013.


Τον Ιούλιο η καταβολή των νέων οικογενειακών επιδομάτωνΜε «το καλημέρα» τού 2013 θα αρχίσουν να μετρούν απώλειες μισθωτοί και συνταξιούχοι, καθώς θα τεθεί σε εφαρμογή η νέα φορολογική κλίμακα για τον υπολογισμό των μηνιαίων κρατήσεων φόρου.

Αντίθετα, όπως αναφέρει το Έθνος, με χρονοκαθυστέρηση και μετά την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων του 2013, που θα ολοκληρωθεί στο τέλος Ιουνίου, θα αρχίσει η καταβολή των νέων οικογενειακών επιδομάτων.

Οι μηνιαίες απώλειες για μισθωτούς με παιδιά ελέω παρακράτησης κυμαίνονται από 40 έως 118 ευρώ τον μήνα για μεικτές αποδοχές μεταξύ 1.000 και 2.500 ευρώ.

Πιο αναλυτικά, μετά τις αλλαγές στη φορολογική κλίμακα και την κατάργηση των αφορολόγητων ορίων για τα τέκνα, θα προκύψουν από την 1η Ιανουαρίου 2013 αυξήσεις στις κρατήσεις για όσους μισθωτούς και συνταξιούχους:

-Δεν έχουν προστατευόμενα τέκνα και έχουν ετήσια εισοδήματα πάνω από 25.000 ευρώ,
-έχουν ένα προστατευόμενο τέκνο και ετήσια εισοδήματα πάνω από 11.000 ευρώ,
-έχουν δύο προστατευόμενα τέκνα και εισοδήματα πάνω από 9.000 ευρώ,
-έχουν τρία προστατευόμενα τέκνα και εισοδήματα πάνω από 12.000 ευρώ.

Ευνοϊκές ρυθμίσεις

Στο μέτωπο των επιδομάτων οι ευνοϊκές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν από τον Ιούλιο του επόμενου έτους μετά την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων για τα εισοδήματα του 2012, προκειμένου να εντοπιστούν οι δικαιούχοι. Αυτοί δηλαδή οι οποίοι πληρούν τα προβλεπόμενα εισοδηματικά κριτήρια. (Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΔΟΧΗ).

Τα ποσά

Τα νέα οικογενειακά επιδόματα φθάνουν μέχρι τα 40 ευρώ τον μήνα για 1 παιδί, τα 80 ευρώ τον μήνα για 2 παιδιά, τα 130 ευρώ τον μήνα για 3 παιδιά και τα 180 ευρώ τον μήνα για 4 παιδιά ανάλογα με το οικογενειακό εισόδημα.

Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί ότι από τον ερχόμενο Ιανουάριο τα επιδόματα του ΟΓΑ για τις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες με ετήσια εισοδήματα έως 45.000 ευρώ μειώνονται από 44 σε 41 ευρώ τον μήνα για κάθε παιδί.

Ετσι, μια οικογένεια με τρία παιδιά που λαμβάνει σήμερα από τον ΟΓΑ επίδομα 132 ευρώ τον μήνα ή 396 ευρώ το τρίμηνο, από το επόμενο έτος θα λαμβάνει 123 ευρώ τον μήνα ή 369 το τρίμηνο.


Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ: ΞΕΡΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΠΑΕΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΜΠΟΡΕΙ ... ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ "ΣΤΡΙΨΕΙ" ΔΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.


ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ... ΔΙΑΚΟΠΕΣ.

ΟΠΟΤΕ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ: "ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΤΑΞΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ΑΡΑ ΚΟΒΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ 2018,19,20 (Ή ΟΠΟΤΕ ΤΟΝ ΒΟΛΕΨΕΙ) ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ."

ΛΕΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ 2013 ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΠΟΤΕ.

ΒΕΒΑΙΑ Η ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ (ΑΝΩ ΤΩΝ 60000€) ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ??? 

ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ Ή "ΕΙΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ" Ή "ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΕΤΕ".ekdosi.com - έκδοση ...

. . . γ ι α έ ξ ( ύ π ν ο υ ς ) ( γ ) λ ύ ( φ ) τ ε ς

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ... ΠΗΓΗ!!! 

ΤΟ ekdosi.com ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ/ΤΩΝ LINK. ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ.  

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή... 

ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το ekdosi.com είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται απο χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιό ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ekdosi.com - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...