Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2012

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ...Πόσο είναι η συνολική διάρκεια των πορνό βίντεο που έχουν παρακολουθήσει οι άνθρωποι???

Έχουμε δει 1,2 δισεκατομμύρια χρόνια πορνό!
Ίσως τελικά να το έχουμε παρακάνει με το πορνό


Ίσως τελικά να το έχουμε παρακάνει με το πορνό καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ η συνολική διάρκεια των πορνό βίντεο που έχουν παρακολουθήσει οι άνθρωποι μόνο σε δύο ιστοσελίδες φτάνει τα 1,2 εκατομμύρια χρόνια!

Στο αποτέλεσμα αυτό κατέληξε η έρευνα της μηχανής αναζήτησης PornWatchers.com, το οποίο έλαβε υπόψιν τα δυο πιο δημοφιλή σάιτ του είδους Youporn.com και xHamster.com.

Τα δυο σάιτ μαζί έχουν 735.000 βίντεο τα οποία έχουν μέση διάρκεια 11 λεπτά. Από το 2006 και μετά οι δύο ιστοσελίδες έχουν 93 δισεκατομμύρια views. Αυτό θα μπορούσε να μεταφραστεί σε 15 βίντεο για κάθε άνθρωπο αυτού του πλανήτη.

Μάλιστα κάθε μήνα φορτώνονται 22.000 νέα βιντεο. Και στα δυο σάιτ τα ratings φτάνουν τα 158 εκατομμύρια και το 63% αυτών είναι θετικά.

Και όλα αυτά σε δυο μόνο σάιτ...
ekdosi.com - έκδοση ...

. . . γ ι α έ ξ ( ύ π ν ο υ ς ) ( γ ) λ ύ ( φ ) τ ε ς

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ... ΠΗΓΗ!!! 

ΤΟ ekdosi.com ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ/ΤΩΝ LINK. ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ.  

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή... 

ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το ekdosi.com είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται απο χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιό ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ekdosi.com - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...