Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2012

Πόσο θα ζήσουμε με βάση το που μένουμε (χάρτης)


ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ 48,69 χρόνια ΠΡΟΣΔΟΚΙΜΟ ΧΡΟΝΟ ΖΩΗΣ???

Ενας χάρτης-σοκ που αποκαλύπτει τις δραματικές διαφορές στο προσδόκιμο ζωής σε όλο τον κόσμο βρίσκεται αναρτημένος στο δικτυακό τόπο CIA World Factbook…


Βάσει αυτού η χώρα με το μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής είναι το Μονακό (89.68 χρόνια) και αυτή με το μικρότερο το Τσαντ όπου κατά μέσο όρο οι κάτοικοί του ζουν μόλις 48,69 χρόνια Ουσιαστικά ο χάρτης αποδεικνύει ότι οι άνθρωποι που ζουν σε χώρες όπου είναι αναπτυγμένο το δημόσιο σύστημα υγείας έχουν μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής. Ετσι βλέπουμε ότι σε χώρες όπως η Ιαπωνία, ο Καναδάς και η Μεγάλη Βρετανία το προσδόκιμο ζωής ξεπερνά τα 80 χρόνια.

Το μικροσκοπικό Μονακό, με τους πλούσιους κατοίκους του έχει το υψηλότερο προσδόκιμο ζωής: Οι άνθρωποι εκεί ζουν κατά μέσο όρο 89,68 χρόνια, πέντε χρόνια περισσότερο από οπουδήποτε αλλού στη γη.

Μάλιστα, ο χάρτης επιβεβαιώνει ότι η γυναίκες ζουν περισσότερο από τους άνδρες. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στη χώρα με το μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής, το Μονακό, όπου κατά μέσο όρο οι άνθρωποι ζουν 85,74 χρόνια, οι γυναίκες ζουν οκτώ χρόνια παραπάνω (93,77)!

H Eλλάδα βρίσκεται στης 31η θέση ζωή και το προσδόκιμο ζωής φθάνει τα 80.08 χρόνια.ekdosi.com - έκδοση ...

. . . γ ι α έ ξ ( ύ π ν ο υ ς ) ( γ ) λ ύ ( φ ) τ ε ς

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ... ΠΗΓΗ!!! 

ΤΟ ekdosi.com ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ/ΤΩΝ LINK. ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ.  
http://www.tsantiri.gr/kosmos/498422-poso-tha-zisoyme-me-vasi-to-poy-menoyme-hartis.html Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή... 

ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το ekdosi.com είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται απο χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιό ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ekdosi.com - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...