Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

ΜΕΤΑ ΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΤΟ GOOGLE+ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ SOCL. SOCL IS COMING FROM MICROSOFT.



Έρχεται νέο κοινωνικό δίκτυο από τη Microsoft



Η Microsoft κυκλοφόρησε τη δοκιμαστική έκδοση ενός νέου κοινωνικού δικτύου με την ονομασία «SOCL».

Θέλοντας να εισέλθει στην αγορά των κοινωνικών δικτύων, ο επί χρόνια, κολοσσός των λειτουργικών συστημάτων δημιούργησε τη νέα υπηρεσία που είναι ήδη διαθέσιμη για δοκιμή στο καταναλωτικό κοινό, με την πλήρη έκδοση να μην είναι πολύ μακρυά.

Οι πρώτες πληροφορίες για το SOCL είχαν κυκλοφορήσει τον περασμένο Ιούλιο (τότε ονομαζόταν Tulalip) και η ομάδα ανάπτυξης της Microsoft, Fuse, το είχε κυκλοφορήσει τον περασμένο Οκτώβριο στα εσωτερικά δίκτυα κάποιων πανεπιστημίων.

Το περιβάλλον της νέας υπηρεσίας, έχει δανειστεί πολλά χαρακτηριστικά από τα νέα Windows 8 με τη Fuse να τονίζει πως έχει δοθεί ιδιαίτερη σημασία στην αναζήτηση των φωτογραφιών, γεγονός που θα βοηθήσει στην πλοήγηση ακόμα και άτομα που μιλούν διαφορετικές γλώσσες.

Μία νέα γραμμή πλοήγησης, επιτρέπει τη δημιουργία άρθρων από τις διάφορες δημοσιεύσεις. Πλέον δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες να δημιουργήσουν «parties», ομάδες που θα μπορούν να επικοινωνούν, να βλέπουν διάφορα βίντεο και να δημιουργούν λίστες τραγουδιών, περίπου όπως στο Google Hangouts.

Όπως αναφέρεται και στο επίσημο blog της Fuse, το νέο πρότζεκτ χρησιμοποιεί το Typescript, τη Java πλατφόρμα της Microsoft, που θα επιτρέπει οι όποιες αλλαγές χρειαστούν στον κώδικα να γίνονται άμεσα.











ekdosi.com - έκδοση ...

. . . γ ι α έ ξ ( ύ π ν ο υ ς ) ( γ ) λ ύ ( φ ) τ ε ς

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ... ΠΗΓΗ!!! 

ΤΟ ekdosi.com ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ/ΤΩΝ LINK. ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ.  
http://neopolis.gr/el/katigories_ar8ron/texnologia/nea/erxetai_neo_koinoniko_diktuo_apo_ti_microsoft.html Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή... 

ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το ekdosi.com είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται απο χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιό ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ekdosi.com - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...