Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2012

Ο φασισμός δεν θα περάσει ποτέ. Fascism will not pass ever.
Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε την ανάγκη να βρουν οι Έλληνες την χαμένη τους ταυτότητα

Τσίπρας: Ο φασισμός δεν θα περάσει ποτέ
Στις εκδηλώσεις για την 69η επέτειο του Ολοκαυτώματος στα Καλάβρυτά, ο Αλέξης Τσίπρας σε ομιλία του σημείωσε πως "πρέπει να μαθαίνουν οι νεότερες γενιές, ότι ο φασισμός δεν πέρασε και δεν θα περάσει ποτέ σε αυτόν τον τόπο κι ας προσπαθούν όψιμοι υποστηρικτές των ναζί στην Ελλάδα να παραχαράξουν την ιστορία".
Ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ αφού επεσήμανε πως "πρέπει να ξαναβρούμε την χαμένη μας ταυτότητα" στην συνέχεια πρόσθεσε πως "ο λαός πέρασε μεγάλες καταστροφές και συμφορές, αλλά κατάφερε να σταθεί όρθιος". Αναφερόμενος στο θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι "δεν είναι μόνο χρέος οικονομικό, αλλά και ηθικό" και πρόσθεσε ότι "οι σχέσεις των λαών πρέπει να στηρίζονται στη βάση της αξιοπρέπειας και του αλληλοσεβασμού και όχι στη βάση των υποδείξεων".


ekdosi.com - έκδοση ...

. . . γ ι α έ ξ ( ύ π ν ο υ ς ) ( γ ) λ ύ ( φ ) τ ε ς

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ... ΠΗΓΗ!!! 

ΤΟ ekdosi.com ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ/ΤΩΝ LINK. ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ.  

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή... 

ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το ekdosi.com είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται απο χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιό ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ekdosi.com - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...