Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Μικρό πέος: Tips για να το αξιοποιήσετε στο έπακρον!


Για να συνειδητοποιήσετε ότι δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου!
 
Θυμάστε που κάποτε έλεγαν ότι το μέγεθος δεν μετράει και ότι σημασία έχει ο τρόπος, o χειρισμός και η εμπειρία; Σας πληροφορούμε λοιπόν, προς μεγάλη απογοήτευση των αντρών
οι οποίοι όσα εκατοστά και αν είναι το… μόριό τους πάντα θα έχουν πρόβλημα και ανασφάλεια με αυτό, ότι το μέγεθος μετράει και μάλιστα πολύ! Υπάρχει βέβαια και εκείνη η αμήχανη στιγμή, όπου συνειδητοποιείς ότι ο άντρας που σου αρέσει και έχεις φαντασιωθεί άπειρες φορές δεν κρύβει στο παντελόνι και αυτό που θα λέγαμε… ανακόντα! Αφού λοιπόν ξεπεράσετε το πρώτο σοκ και αποφασίσετε ότι θέλετε να σχοληθείτε σοβαρά με την περίπτωσή του, σας έχουμε κάποια χρησιμότατα tips τα οποία θα σας βοηθήσουν να αγνοήσετε την έλλειψη φυσικών προσόντων και να μπορέσετε να φτάσετε στην πολυπόθητη ολοκλήρωση!
 
1. Προκαταρκτικά αυτός ο άγνωστος: Όλοι μας γνωρίζουμε την σημασία των προκαταρκτικών και όλοι μας φροντίζουμε πάντα να τα αγνοούμε μιας και η ανυπομονησία για το… κυρίως πιάτο είναι συνήθως αρκετά μεγάλη. Στην περίπτωση ωστόσο που ο καλός σας δεν είναι και… τερατογένεση θα πρέπει να βάλετε το παιχνιδάκι πριν την διείσδυση για τα καλά στη ζωή σας μιας και θα είναι ο μοναδικός τρόπος για να φτάσετε σε οργασμό, ή έστω με τον συγκεκριμένο θα έχετε περισσότερες πιθανότητες. Mη διστάσετε να του τα ζητήσετε εσείς και για να είστε σίγουρες ότι θα το ξανακάνει μπορείτε και να τον επιβραβεύσετε για να πάρει τα πάνω του. Γιατί μην νομίζετε ότι έχει άγνοια της… ειδικής περίπτωσής του!
 
2. Bρείτε τις σωστές στάσεις: Όταν ο παρτενέρ στερείται προσόντων, μοιραία η περισσότερη δουλίτσα θα πέσει σε εσάς. Κακά τα ψέματα, δεν μπορείτε σε καμία περίπτωση να ευχαριστηθείτε το ιεραποστολικό ή τελοσπάντων κάποια εξίσου βολική στάση. Θα πρέπει λοιπόν απαραίτητα να αναλάβετε δράση και να επιλέγετε στάσεις οι οποίες θα επικεντρώνονται στην κλειτορίδα σας, όπως για παράδειγμα την κλασική στάση από πάνω ή τελοσπάντων οτιδήποτε εξυπηρετεί εσάς καλύτερα.
 
3. Πηγαίντε τον για… γιόγκα: Φυσικά δεν είναι ανάγκη να του πείτε τον λόγο για τον οποίο του το προτείνετε, αλλά παρουσιάστε το σαν μία ευκαρία να κάνετε κάτι μαζί. Η γιόγκα λοιπόν, εκτός από όλα τα γνωστά οφέλη μεγαλώνει και… πέη! Εντάξει δεν κάνει και μαγικά αλλά υπάρχει μία πολύ λογική εξήγηση για όλο αυτό. Λόγω άγχους και στρες πολλές φορές η βάση του πέους μπαίνει προς τα μέσα με αποτέλεσμα αυτό να φαίνεται, και να είναι ουσιαστικά, μικρότερο. Και τι κάνει πολύ καλά η γιόγκα; Διώχνει το άγχος και το στρες! Αν επιμείνει να πάει να πάιξει μπάλα με τους φίλους του, απαγορέψτε το! Είναι που είναι μικρό, ας μην ρισκάρετε και πιθανούς τραυματισμούς.
 
4. Κάντε κι εσείς μία προσπάθεια: Ωραία είναι τα προκαταρκτικά όταν τα κάνει αυτός, αλλά θα πρέπει να βάλετε κι εσείς ένα χεράκι ή έστω ένα στοματάκι για να βοηθήσετε την κατάσταση. Όσο λοιπόν καλύτερα και για περισσότερο χρόνο τον περιποιηθείτε εκεί χαμηλά, τόσο θα αυξηθεί η ροή του αίματος στο συγκεκριμένο σημείο, με αποτέλεσμα η στύση του να είναι ακόμα καλύτερη. Γιατί εδώ που τα λέμε, και μικρός και ημίσκληρος πάει πολύ!
 
5. Δείξτε στο… πέος του λίγη αγάπη: Το είπαμε και παραπάνω, ξέρει καλύτερα από τον καθένα ότι ανάμεσα στα πόδια του δεν κρύβει και κανένα θηρίο, αλλά εσείς από την μεριά σας θα πρέπει να τον κάνετε να αισθανθεί όμορφα και άνετα. Είναι όπως εσείς όταν γκρινιάζετε για την κυτταρίτιδά σας και εκείνος σας δηλώνει ορθά κοφτά ότι δεν τον ενδιαφέρει. Πείτε του πόσο ωραία νιώθετε όταν είναι μέσα σας και πόσο πολύ σας ερεθίζει η επαφή μαζί του. Όσο να πεις, το ηθικό, και κάτι άλλο, θα ανέβει!











ekdosi.com - έκδοση ...

. . . γ ι α έ ξ ( ύ π ν ο υ ς ) ( γ ) λ ύ ( φ ) τ ε ς

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ... ΠΗΓΗ!!! 

ΤΟ ekdosi.com ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ/ΤΩΝ LINK. ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ.  

Η συνέχεια στην ΕΥΘΥΜΙΑ :http://www.efthimia.gr/wordpress/2012/%ce%bc%ce%b9%ce%ba%cf%81%cf%8c-%cf%80%ce%ad%ce%bf%cf%82-tips-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bd%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%ce%b1%ce%be%ce%b9%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%ae%cf%83%ce%b5%cf%84%ce%b5-%cf%83%cf%84%ce%bf/#ixzz2EHqJFdHm

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή... 

ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το ekdosi.com είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται απο χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιό ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ekdosi.com - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...