Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2012

VIDEO ΣΟΚ... ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ USA ΕΚΤΕΛΟΥΝ 10 ΣΥΡΙΟΥΣ ΑΜΑΧΟΥΣ. (+18) Hovîtiya Jebhêt el-Nusra (el-Qa'îdê) Li Serî Kaniyê


ΠΡΟΣΟΧΗ-ΒΙΝΤΕΟ (+18): Σοκ με το έγκλημα των...ξενόφερτων μισθοφόρων ανταρτών της "Αραβικής Άνοιξης"....


...Στο βίντεο διακρίνονται δέκα άνδρες που φορούν φανελάκια και στρατιωτικά παντελόνια και είναι ξαπλωμένοι μπρούμυτα δίπλα σε ένα κτίριο. Ακόμη και πριν αρχίσουν οι πυροβολισμοί, οι δύο από αυτούς δεν κινούνται καθόλου ενώ ένας αιμορραγεί.

"Ορκίζομαι στο Θεό, είμαστε φιλειρηνικοί", ακούγεται να λέει ένας από τους κρατούμενους που, τρομοκρατημένος, σηκώνεται για να ικετεύσει τους αντάρτες. Καθώς πλησιάζει έναν από αυτούς, που δεν διακρίνεται στο βίντεο, ακούγεται ένας πυροβολισμός. Ο αιχμάλωτος επιστρέφει στη θέση του, κρατώντας το ματωμένο χέρι του.

Κατόπιν ο άνδρας που κινηματογραφεί δείχνει με την κάμερα την κάνη του όπλου του, ενός Καλάσνικοφ, καθώς αρχίζει να πυροβολεί τους κρατούμενους. "Ο Θεός είναι μεγάλος. Τζαμπχάτ αλ Νούσρα", λέει, αναφερόμενος προφανώς στο Μέτωπο αλ Νούσρα, μια ισλαμιστική οργάνωση που συνδέεται με την Αλ Κάιντα και έχει αναλάβει την ευθύνη για πολλές βομβιστικές επιθέσεις αυτοκτονίας σε όλη τη Συρία.

Ο ένοπλος ανεβαίνει στην καρότσα ενός φορτηγού και η κάμερα δείχνει τον άνδρα που είχε πυροβοληθεί στο χέρι να κινείται ακόμη. Ακούγονται κι άλλοι πυροβολισμοί και το σώμα του συσπάται.

Το πρακτορείο Ρόιτερς δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει την αυθεντικότητα του βίντεο. Τα σχόλια που το συνόδευαν ανέφεραν ότι τραβήχτηκε στο Ρας αλ Άιν, μια πόλη κοντά στα σύνορα με την Τουρκία, όπου τις τελευταίες εβδομάδες διεξάγονταν σφοδρές μάχες.


  

ekdosi.com - έκδοση ...

. . . γ ι α έ ξ ( ύ π ν ο υ ς ) ( γ ) λ ύ ( φ ) τ ε ς

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ... ΠΗΓΗ!!! 

ΤΟ ekdosi.com ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ/ΤΩΝ LINK. ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ.  
http://pressarismenos.blogspot.com/2012/12/10.html Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή... 

ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το ekdosi.com είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται απο χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιό ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ekdosi.com - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...