Δεν είναι ούτε ένα, ούτε δυο τα ματς για τα οποία η ΑΕΚ και άπαντες στα Σπάτα (από διοίκηση έως ποδοσφαιρικό τμήμα) φωνάζουν για την εχθρική διαιτησία προς την ομάδα και για ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελεσμάτων άρα και βαθμολογικής συγκομιδής.
Με δυο λόγια στην Ενωση θεωρούν πως οι διαιτητικές αποφάσεις είναι εκείνες που έχουν επί της ουσίας υποχρεώσει την ομάδα να βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας αφού υπάρχουν ματς στα οποία οι «κιτρινόμαυροι» δικαιούνταν είτε τη νίκη είτε τον βαθμό της ισοπαλίας και αντ' αυτού δεν πήρε τίποτα με αποτέλεσμα μία αγωνιστική πριν το τέλος του πρώτου γύρου η ομάδα να βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας!
Η αρχή έγινε στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Ξάνθη στα Πηγάδια όταν ο Δασκαλόπουλος χωρίς να... ιδρώσει πολύ απέβαλλε τον Κουρέλλα και άφησε την Ενωση να παίξει με δέκα παίκτες (δεύτερη κίτρινη κάρτα τη στιγμή που και οι δυο κάρτες ήταν αμφισβητούμενες) για περισσότερο από 35 λεπτά ενώ κυνηγούσε το σκορ και ήταν καλύτερη σ' εκείνο το σημείο της αναμέτρησης.
Το κακό με τις... υπερβολικές κόκκινες συνεχίστηκε για τους «κιτρινόμαυρους» στο ματς της Νέας Σμύρνης όπου ο Αρετόπουλος έδειξε τεράστια ευαισθησία και με δυο κίτρινες κάρτες έδειξε τον δρόμο για τα αποδυτήρια στον Ταξιάρχη Φούντα.
Κι αν στα συγκεκριμένα ματς που αναφέρουμε παραπάνω μιλάμε αποκλειστικά για λανθασμένες αποβολές που μπορεί να έδιναν τη δυνατότητα στην ΑΕΚ (ειδικά στο ματς με την Ξάνθη και όχι σ' αυτό με τον Πανιώνιο) να πάρει έστω έναν βαθμό από τα συγκεκριμένα δυο παιχνίδια, η συνέχεια είναι ιδιαίτερα... αιματηρή σε βαθμολογικό επίπεδο για την Ενωση.
Κι αυτό διότι ακολουθεί το ματς με την Κέρκυρα όπου η Ενωση έχασε δυο βαθμούς λόγω αντικανονικού γκολ που μέτρησε για την φιλοξενούμενη ομάδα. Πρόκειται για τη φάση στην οποία προηγήθηκε η Κέρκυρα με κεφαλιά του Βενέτη ο οποίος ήταν εκτεθειμένος στην πρώτη φορά που επισκέφτηκε την εστία του Αραμπατζή ο αντίπαλος της ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» ισοφάρισαν μεν στο 74΄ με σκόρερ τον Παυλή, αλλά στερήθηκαν αδίκως δυο βαθμους.
Η συνέχεια έγινε και πάλι σε εντός έδρας αναμέτρηση αυτή την φορά με αντίπαλο τον Λεβαδειακό, ματς από το οποίο η ομάδα του Εβαλντ Λίνεν όχι μόνο δεν πήρε βαθμό αφού γνώρισε την ήττα με γκολ που δέχτηκε στο 81΄, αλλά της στέρησαν τη δυνατότητα να πάρει το τρίποντο μη καταλογίζοντας πέναλτι σε ανατροπή του Ρότζερ Γκερέιρο στο πρώτο 45λεπτο, διάστημα στο οποίο η ΑΕΚ είχε «πνίξει» τον αντίπαλο και θα είχε διαφορετικό αποτέλεσμα αν έπαιρνε το πέναλτι και προηγούνταν στο σκορ (μια και μέχρι στιγμής σε όποιο ματς έχει προηγηθεί η Ενωση το έχει κερδίσει). Επιπλέον τρεις χαμένοι βαθμοί για την ΑΕΚ λοιπόν...
Και φτάνουμε στο ματς με τον Πανθρακικό στο οποίο η ομάδα του Λίνεν διαμαρτύρεται για πέναλτι που δεν της δόθηκε από τον Ζαχαριάδη σε ανατροπή του Παυλή, αλλά και για το γκολ που δέχτηκε η ομάδα και το οποίο αποδείχτηκε ότι σημειώνεται ενώ ο Παπαδόπουλος που πήρε την κεφαλιά ήταν μπροστά από την άμυνα της ΑΕΚ, σε εμφανή θέση οφσάιντ όπως άλλωστε επιβεβαίωσαν και καθηγητές διαιτησίας. Κι αν υπάρχουν ενστάσεις για το κατά πόσο ήταν πέναλτι αυτό που ζητάει η Ενωση στη φάση με πρωταγωνιστή τον Παυλή, δεν μπορεί να αμφισβητείτε το γεγονός πως ο Παπαδόπουλος είναι εκτεθειμένος στη φάση του γκολ που χάρισε στον Πανθρακικό τη νίκη και στέρησε στην ΑΕΚ έστω έναν βαθμό, αυτόν της ισοπαλίας.
Μπορεί λοιπόν για τις άδικες αποβολές στα ματς με Ξάνθη και Πανιώνιο να μην μπορούμε να γίνουμε... προφήτες για να προβλέψουμε αν η Ενωση θα κατάφερνε να... τσιμπήσει έστω έναν βαθμό (αν και στα Πηγάδια στο διάστημα που υποχρεώθηκε να παίξει με παίκτη λιγότερο ήταν καλύτερη και γενικά η Ξάνθη φέτος είναι σε κακή κατάσταση και δη εκείνη την περίοδο), σ' αυτά με αντιπάλους την Κέρκυρα, τον Λεβαδειακό και τον Πανθρακικό η ΑΕΚ έχει στερηθεί τουλάχιστον έξι (6) βαθμούς (δυο από το ματς με την Κέρκυρα αφού ήρθε ισόπαλο, τρεις από την ήττα με τον Λεβαδειακό και έναν στο παιχνίδι της Κομοτηνής).
Παράπονα και δικαιολογημένα από τη διαιτησία είχε η ΑΕΚ και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αφού δεν της δόθηκε πέναλτι στο τέλος του πρώτου 45λεπτου σε καταφανέστατο χέρι του Χολέμπας, ωστόσο δεν το αναφέρουμε καν σαν περίπτωση αγώνα που θα έπρεπε να είχε πάρει η Ενωση κάτι παραπάνω αν και θα μιλούσαμε για διαφορετικό ματς στο 1-1 στην λήξη του ημιχρόνου...
Με μία πρώτη εύκολη και απλή ανάγνωση μπορεί να διαπιστώσει κανείς πως από την ΑΕΚ έχουν στερήσει όπως προαναφέρουμε τουλάχιστον έξι (6) βαθμούς κάτι που σημαίνει πως αν δεν υπήρχαν οι συγκεκριμένες διαιτητικές αποφάσεις η ομάδα θα είχε τώρα 16 με 17 βαθμούς και θα βρισκόταν στην 9η, ή 10η θέση του σχετικού πίνακα της Σούπερ Λίγκας χωρίς να έχει την πίεση γα συγκέντρωση βαθμών και θα απείχε μόλις τέσσερις με πέντε βαθμούς από την 5η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ και έχοντας ένα ματς ακόμη με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ για τη συμπλήρωση του πρώτου γύρου. Κι όμως η Ενωση βρίσκεται χάρη (και) στα παραπάνω εγκληματικά διαιτητικά σε βάρος της λάθη στον πάτο της βαθμολογίας. Αυτό κι αν είναι... απόλυτη βαθμολογική αλλοίωση!

ΣΧΟΛΙΟ ekdosi.com: ΟΙ ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΕΚ Β' ΕΘΝΙΚΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕ Δ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΩΣ ... ΣΩΤΗΡΕΣ.
ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΗΛΑΔΗ. ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΔ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΩΡΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ... ΣΩΤΗΡΕΣ.
ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ... ΣΩΤΗΡΕΣ.
ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ... ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ.