Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2013

ΚΑΝΤΕ ΣΕΞ ΤΟ ΠΡΩΪ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ... ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ.

 
Εάν θέλετε να τονώσετε την υγεία και τη διάθεσή σας, η λύση βρίσκεται μέσα στην κρεβατοκάμαρά σας.
Σύμφωνα με έρευνα, εάν το πρώτο πράγμα της ημέρας είναι το σεξ, όχι μόνο θα αισθανόμαστε πιο αισιόδοξοι για το υπόλοιπο της μέρας, αλλά θα έχουμε και ένα ισχυρότερο ανοσοποιητικό σύστημα. 

Το άρθρο επιμελήθηκε η Ειρήνη Καλαϊτζίδου, Σύμβουλος Στρες, επιστημονική συνεργάτιδα 
του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών. 

Η παρούσα μελέτη έδειξε ότι οι ενήλικες που αρχίζουν την ημέρα τους με αυτόν τον τρόπο είναι πιο υγιείς και πιο ευτυχισμένοι από εκείνους που απλώς επιλέγουν ένα φλιτζάνι καφέ!

Ποια είναι όμως τα ακριβή οφέλη;

Τις ώρες που κοιμάται ο άνδρας η τεστοστερόνη του συσσωρεύεται και παραμένει στα υψηλότερα της επίπεδα τις πρώτες τρεις πρωινές ώρες.

Είναι γνωστό ότι κατά τη διάρκεια του σεξ απελευθερώνεται η οκυτοκίνη- η ορμόνη της αγάπης- οπότε είναι και ο τέλειος τρόπος να ξεκινήσεις τη μέρα σου!

Επίσης, το σεξ μας προστατεύει από το κρυολόγημα και τη γρίπη, ενώ, χάρη στις χημικές ουσίες που απελευθερώνονται, αυξάνονται τα επίπεδα των οιστρογόνων, με αποτέλεσμα να βελτιώνει τον τόνο και την υφή του δέρματος και των μαλλιών αλλά και να δυναμώνει τα νύχια μας!

Το πρωινό σεξ μας κάνει πιο ισχυρούς και πιο όμορφους, αυξάνοντας τα επίπεδα του IgA, ενός αντισώματος που προστατεύει από τη μόλυνση.

Εκτός από την ευεξία σε σώμα και νου (καλύτερη διάθεση, μείωση του στρες), πιο πρόσφατες έρευνες έχουν αποδείξει ότι τα οφέλη δεν σταματούν εκεί.. 

Μια μελέτη στο Πανεπιστήμιο Queens διαπίστωσε ότι το πρωινό σεξ τρεις φορές την εβδομάδα μπορεί να μειώσει κατά το ήμισυ τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής ή εγκεφαλικού επεισοδίου.

Έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Nottingham αποκάλυψε ότι οι άνδρες που έχουν τακτική σεξουαλική ζωή στα 50 τους έχουν επίσης χαμηλότερο κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου του προστάτη.

Σκέπτεστε, τελικά, κάτι καλύτερο από αυτό το πρωινό ξύπνημα;…


kikiri-kou.blogspot.com
press-gr 
 
ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το kikiri-KOU είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται από χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιο ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.
All rights reserved by 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ekdosi.com - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...