Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Obama Is 'A Black Muslim. «Έχουμε ένα μαύρο μουσουλμάνο στον Λευκό Οίκο» (VIDEO) ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

  
ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ... ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.






Η Μαντόνα αναφέρθηκε στην θρησκεία του Ομπάμα και προκλήθηκε σάλος



Στο "Verizon Center" στην Ουάσινγκτον έδωσε συναυλία η Μαντόνα και κάποια στιγμή έκανε την πολιτική της παρέμβαση λίγες μέρες πριν τις αμερικανικές εκλογές. Η διάσημη τραγουδίστρια λοιπόν ακούγεται, στο παρακάτω βίντεο, να λέει πως "είναι φανταστικό και απίστευτο να νομίζουμε ότι έχουμε έναν αφροαμερικανό στον Λευκό Οίκο... έχουμε έναν μαύρο μουσουλμάνο στον Λευκό Οίκο... σημαίνει ότι υπάρχει ελπίδα σε αυτή την χώρα και ο Ομπάμα μάχεται για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, οπότε στηρίξτε τον".
Το βίντεο προκάλεσε αμέσως αντιδράσεις και πολλοί ήταν εκείνοι που υποστήριξαν πως η Μαντόνα επιχείρησε να βλάψει τον Πρόεδρο των ΗΠΑ ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η προεκλογική του εκστρατεία. Απαντώντας στο σάλο που προκλήθηκε στα μίντια όταν ανέβηκε το επίμαχο βίντεο στο YouTube, η Μαντόνα εξέδωσε χθες Τρίτη ανακοίνωση, μέσω της εκπροσώπου της, στην οποία τονίζει ότι η αναφορά στη θρησκεία του Ομπάμα ήταν ένα αστείο.
"Ειρωνευόμουν στη σκηνή. Ναι, γνωρίζω ότι ο Ομπάμα δεν είναι μουσουλμάνος--παρότι γνωρίζω ότι πολλοί άνθρωποι σε αυτή τη χώρα θεωρούν ότι είναι. Και τι πειράζει αν ήταν; Το επιχείρημά μου ήταν ότι ένας καλός άνθρωπος είναι ένας καλός άνθρωπος, ανεξάρτητα του σε ποιόν προσεύχεται. Δεν με ενδιαφέρει ποιά είναι η θρησκεία του Ομπάμα, ούτε πρέπει να ενδιαφέρει κανέναν άλλο στην Αμερική", είπε η Μαντόνα.
Απ' το περιβάλλον της Μαντόνα πάλι, πολλοί θύμισαν ότι στηρίζει ανοιχτά τον πρόεδρο σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που σε πρόσφατη συναυλία της έσκισε το μπλουζάκι της και φάνηκε ότι στη μέση της ήταν γραμμένη η λέξη Ομπάμα.









ekdosi.com - έκδοση ...

. . . γ ι α έ ξ ( ύ π ν ο υ ς ) ( γ ) λ ύ ( φ ) τ ε ς

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ... ΠΗΓΗ!!! 

ΤΟ ekdosi.com ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ/ΤΩΝ LINK. ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ.  
http://www.aek365.com/
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή... 

ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το ekdosi.com είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται απο χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιό ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ekdosi.com - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...