Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

ΠΟΣΟ "ΓΙΔΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ... ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ... ΑΛΛΑΧ....

Η ιερή κατσίκα με το όνομα του Αλλάχ! (ΦΩΤΟ)
...ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ.


Ο Ισλάμ Μπχάτι έχει βγάλει σε δημοπρασία την κατσίκα του ξεκινώντας από το ποσό των 160.000 ευρώ! Ο λόγος που η κατσίκα του είναι τόσο πολύτιμη είναι επειδή στη δεξιά της πλευρά γράφει πάνω στο τρίχωμά της το όνομα του Αλλάχ στα αραβικά!
Από την άλλη πλευρά μάλιστα γράφει «αστέρι»!
Ο Μπχάτι από το Ρατζασταν της Ινδίας θα πουλήσει την κατσίκα του στο φεστιβάλ Έιντ αλ Άντα για 11 εκατ. ρούπιες ή αλλιώς 160.000 ευρώ!
Ο ίδιος λέει ότι αισθάνεται περήφανος που έχει αυτή την ευλογημένη κατσίκα και θεωρεί λογικό να την πουλήσει για 11 εκατ. ρούπιες. Ωστόσο ως τώρα του έχουν δώσει μόλις 2,5 εκατ. ρούπιες κι έχει αρνηθεί την προσφορά.










ekdosi.com - έκδοση ...

. . . γ ι α έ ξ ( ύ π ν ο υ ς ) ( γ ) λ ύ ( φ ) τ ε ς

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ... ΠΗΓΗ!!! 

ΤΟ ekdosi.com ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ/ΤΩΝ LINK. ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ.  
http://www.aek365.com/a-228336/h-ierh-katsika-me-to-onoma-tou-allax-fwto.htm
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή... 

ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το ekdosi.com είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται απο χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιό ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ekdosi.com - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...