Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ, ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ 10 ΟΠΟΤΕ... ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ.

ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ 
Το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΟΣΦΠ και τον...
Σιδηρόπουλο βρίσκεται σε πρώτο πλάνο στον αθλητικό Τύπο

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
«ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ της ΑΕΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου», αναφέρει στο πρωτοσέλιδο της η εφημερίδα, η οποία προσθέτει ότι: «Με την πιο αλήτικη διαιτησία που έφτασε την εποχή Ποντίκη και Δημητρόπουλου, η ομάδα του Κράτους και του Παρακράτους, πέρασε με το 'έτσι θέλω' από το ΟΑΚΑ». Σε άλλα «χτυπήματα» στην πρώτη σελίδα αναφέρεται: «Δεν έχουν τον Θεό τους, δεν σέβονται τίποτα. Αποφασισμένοι να καταστρέψουν ακόμη και τα ερείπια του ελληνικού ποδοσφαίρου που αυτοί έχουν δημιουργήσει, εγκλημάτησαν σε βάρος νέων παιδιών που προσπάθησαν τίμα και αντρίκια να παίξουν μπάλα». «Απέχθεια και σιχαμάρα για το κύκλωμα που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο, καταστρέφει τα πάντα και διώχνει τον κόσμο από το γήπεδο στο βωμό του εύκολου κέρδους». «Το πιο 'λαμπρό τέκνο' της ΚΕΔ, έναν διαιτητή-ντροπή για το ποδόσφαιρο έστειλαν στο ΟΑΚΑ για να λυγίσουν μια ομάδα που έχει μπάτζετ όσο κάνουν τρεις δικοί τους παίκτες».
SPORTDAY
«ΑΠΙΑΣΤΟΣ», είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, ο οποίος αναφέρεται στον Μήτρογλου. Στο «μπαλκόνι» της πρώτης σελίδας γίνεται αναφορά στην προσπάθεια της ΑΕΚ με τίτλο: «Αντρική εμφάνιση!» και τονίζεται ότι: Η ΑΕΚ με έντεκα κοίταξε στα μάτια τον Ολυμπιακό. Έμεινε όρθια και μετά την αποβολή του Γιάγκο, για να λυγίσει μόνο όταν ο Σιδηρόπουλος της αρνήθηκε πέναλτι σε καθαρό χέρι του Χολέμπας».
GOAL
«Την εκτέλεσε», είναι το πρώτο θέμα της εφημερίδας, το οποίο επίσης αναφέρεται στον Μήτρογλου, για τον οποίο συμπληρώνει: «Ο Ολυμπιακός 0-4 στο ΟΑΚΑ με... Μητρο-πυρ». Ακριβώς από κάτω υπάρχει ο τίτλος: «Δεν την... άφησε!» και η επισήμανση ότι: «Ο Σιδηρόπουλος άφησε σωστά με δέκα παίκτες την ΑΕΚ από το 21', αλλά δεν της επέτρεψε να ισοφαρίσει κλείνοντας τα μάτια στο χέρι του Χολέμπας».
LIVE SPORT
Πρώτο θέμα και σε αυτή την εφημερίδα ο Μήτρογλου, με τον τίτλο: «Μπαζούκας» και την επισήμανση: «Ισοπεδοτικός ο Μήτρογλου, τίναξε την ΑΕΚ στον αέρα. Έβαλε δύο γκολάρες, κέρδισε πέναλτι και αποβολή». Σε άλλο χτύπημα αναφέρεται πως: «Ο Σιδηρόπουλος χάλασε το ματς με το πέναλτι που δεν έδωσε στην ΑΕΚ στο 38'».











ekdosi.com - έκδοση ...

. . . γ ι α έ ξ ( ύ π ν ο υ ς ) ( γ ) λ ύ ( φ ) τ ε ς

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ... ΠΗΓΗ!!! 

ΤΟ ekdosi.com ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ/ΤΩΝ LINK. ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ.  
http://www.aek365.com/a-231098/ta-shmerina-prwtoselida.htm Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή... 

ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το ekdosi.com είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται απο χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιό ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ekdosi.com - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...