Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Υποχρεωτικές μεταθέσεις εκπαιδευτικών από τον ΣΑΜΑΡΑ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ.

ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΣ??? ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΣ "Για το συμφέρον της εθνικής οικονομίας ... από σχολείο σε σχολείο σε όλη την επικράτεια ανεξαρτήτως βαθμίδας εκπαίδευσης και οργανικής θέσης"
ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝουΔούλα. 
ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ... ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ


Ο νόμος για τις υποχρεωτικές μεταθέσεις των εκπαιδευτικών , όπως ψηφίστηκε από τη Βουλή





ΡΕΠΟΡΤΑΖ:esos.gr
Το esos δημοσιεύει το νόμο για τις υποχρεωτικές μεταθέσεις των εκπαιδευτικών, όπως ψηφίστηκε από τη Βουλή. Ειδικότερα, ο νέος νόμος προβλέπει τα εξής:


2. Το στοιχείο α΄ της παρ. 1 του Κεφαλαίου β΄ του άρθρου 16 του ν. 1566/1985 αντικαθίσταται ως εξής:
«(α) Για το συμφέρον της εθνικής οικονομίας και την ποιότητα του εκπαιδευτικού συστήματος και με δαπάνη
του Δημοσίου από Διεύθυνση σε Διεύθυνση Εκπαίδευσης, από σχολείο σε σχολείο σε όλη την επικράτεια ανεξαρτήτως βαθμίδας εκπαίδευσης και οργανικής θέσης με απόφαση του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού σε περιπτώσεις υπεραριθμίας.
Με προεδρικό διάταγμα, που εκδίδεται μετά από πρόταση του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, ορίζονται η διαδικασία και τα κριτήρια, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται τα έτη
προϋπηρεσίας, η οικογενειακή κατάσταση και άλλα, καθώς και κάθε άλλη αναγκαία λεπτομέρεια για τη διενέρ
γεια των μεταθέσεων.





ΣΧΟΛΙΟ EKDOSI.COM: ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥς ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ.








ekdosi.com - έκδοση ...

. . . γ ι α έ ξ ( ύ π ν ο υ ς ) ( γ ) λ ύ ( φ ) τ ε ς

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ... ΠΗΓΗ!!! 

ΤΟ ekdosi.com ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ/ΤΩΝ LINK. ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ.  
http://www.esos.gr/dimosia-ekpaidefsi/defterovathmia/item/30574-o-nomos-gia-tis-ypoxreotikes-metatheseis-ton-ekpaideytikon--opos-psifistike-apo-ti-voyli.html Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή... 

ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το ekdosi.com είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται απο χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιό ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ekdosi.com - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...