Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ 500ΔΙΣ € ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΤΟ ΛΑΟ!!




Θεοδωρίδης (οικονομολόγος): «Το κόλπο ήταν στημένο σε βάρος του λαού απ' όταν έδιναν τα δισεκατομμύρια στις Τράπεζες»

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΔΩΣΕ 233 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ -ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ- ΕΓΓΥΗΤΗ ΤΟ ΚΟΣΜΑΚΗ!!!
550 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ!


του Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr

Όποιοι απέμειναν να ελπίζουν ότι οι πολιτικοί μας ταγοί κόπτονται για τη σωτηρία του λαού και της χώρας, σήμερα θα αναθεωρήσουν τις όποιες φρούδες προσδοκίες τους. Η πολιτική ηγεσία του τόπου, όχι μόνον εμπαίζει τον λαό με πομφόλυγες περί ανάπτυξης και νέας προοπτικής της χώρας, αλλά μπήγει πισώπλατα μαχαιριά στον λαό.

Η ηγεσία μας, όπως αποδεικνύουν τα έγγραφα που παρουσιάζουμε, κόπτεται αποκλειστικά για τα συμφέροντα των Τραπεζών, οι δε συμφωνίες που επιτυγχάνονται, κατατείνουν στην ενίσχυσή τους με παράλληλη εξαθλίωση-υποδούλωση του λαού. Συνεπώς, οι δηλώσεις του Πρωθυπουργού μετά τη συμφωνία του Eurogroup, περί πορείας προς την... ανάπτυξη, αφορούν τους τοκογλύφους και μόνον!

Δεν το λέμε εμείς. Το λένε τα ντοκουμέντα, τα ΦΕΚ τους κλοπής, όπου με υπουργικές αποφάσεις τα χρέη των Τραπεζών φορτώνονται διά νόμου στους πολίτες!

 Για μια ακόμη φορά ερήμην του λαού, το χρέος των τραπεζών γίνεται χρέος των πολιτών! 

Έτσι, πέραν από το δημόσιο χρέος, οι πολίτες βρίσκονται αντιμέτωποι με επιπλέον 233 δις ευρώ που πήραν οι Τράπεζες και τα οποία διά νόμου μεταβιβάζονται στις πλάτες του λαού! 

Εάν δηλαδή σήμερα πιστεύαμε ότι η Ελλάς χρωστάει κάπου 250 δις ευρώ, όσο θεωρείται ότι είναι το δημόσιο χρέος της χώρας, σε αυτά πρέπει να προσθέσουμε και τα 233 δις ευρώ χρέη των Τραπεζών, για να φτάσουμε στο αστρονομικό ποσό των 550 δις ευρώ περίπου!

Ναι, καλά διαβάσατε. Οι υπογραφές των πολιτικών μας ηγετών, μαζί και του Προέδρου Δημοκρατίας, είναι υπογραφές που θέτουν σε σκλαβιά τις επόμενες γενιές των Ελλήνων! Θα είμαστε προσδεδεμένοι στο άρμα των τοκογλύφων !!! Με τις υπογραφές της πολιτικής ηγεσίας.
Οι οικονομολόγοι Παναγιώτης Θεοδωρίδης και Γιώργος Σαρρής, μετά από προσωπική τους έρευνα, παρουσίασαν τα στοιχεία-φωτιά στην τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργου Καρατζαφέρη!
«Χρωστάμε 550 δις, αυτό λένε τα ΦΕΚ. Και το κρύβουν».

Τα ΦΕΚ της κλοπής λοιπόν, ιδού τι λένε:..........











ekdosi.com - έκδοση ...

. . . γ ι α έ ξ ( ύ π ν ο υ ς ) ( γ ) λ ύ ( φ ) τ ε ς

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ... ΠΗΓΗ!!! 

ΤΟ ekdosi.com ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ/ΤΩΝ LINK. ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ.  

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή... 

ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το ekdosi.com είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται απο χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιό ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ekdosi.com - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...