Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012

ΠΟΙΟΙ (ΔΕΝ) ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΤΟΥΣ.
Στο παρελθόν οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί  και η Multichoice πλήρωναν για τη χρήση των αναλογικών συχνοτήτων, με διαφορετική τιμολόγηση. 

Οι ιδιωτικοί σταθμοί κατέβαλαν το 2% επί του τζίρου της, η συνδρομητική Multichoice ένα κλιμακούμενό ποσό, ενώ είναι μαζί με τον ΟΤΕ είναι τα μοναδικά δίκτυα  που έχουν υπογράψει σύμβαση παραχώρησης με το ελληνικό δημόσιο. 
Αντιθέτως εκτός τιμολόγησης βρίσκονται ακόμη και σήμερα, η ΕΡΤ και οι περιφερειακοί τηλεοπτικοί σταθμοί.  Το συνολικό ποσό ανέρχεται σε 110 εκατ. ευρώ από το 1997 ως το 2010 σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε στη Βουλή, ο υφυπουργός Σ. Κεδίκογλου για τα ιδιωτικά κανάλια και τη συνδρομητική τηλεόραση.  

ekdosi.com - έκδοση ...

. . . γ ι α έ ξ ( ύ π ν ο υ ς ) ( γ ) λ ύ ( φ ) τ ε ς

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ... ΠΗΓΗ!!! 

ΤΟ ekdosi.com ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ/ΤΩΝ LINK. ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ.  
http://athenstvchannels.blogspot.gr/2012/11/blog-post_5077.html Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή... 

ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το ekdosi.com είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται απο χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιό ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ekdosi.com - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...