Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012

Οι μισθοί των εργαζομένων στην ΔΕΗ

ΕΝΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΣΑ ΕΝΑΣ ΑΠΌΦΟΙΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΔΕΗ

Οι μισθοί των εργαζομένων στην ΔΕΗ
ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΣΑ ΕΝΑΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΗΣ ΔΕΗ.
Έπειτα από ερώτηση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Καλαντζή, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, Αρθούρος Ζερβός, διαβίβασε στην Βουλή αναλυτικά τους μισθούς των εργαζομένων στην επιχείρηση, από τον διευθυντή μέχρι τον χαμηλότερα αμειβόμενο υπάλληλο.
Έτσι λοιπόν
- Για τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο, τους αναπληρωτές διευθύνοντες συμβούλους, τους γενικούς διευθυντές, τους διευθυντές Βασικών Οργανικών Κλιμακίων και τους διευθυντές Κλάδου, το ανώτατο όριο αποδοχών ανέρχεται σε 5.000 ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί σε 2.600- 2.800 ευρώ καθαρές μηνιαίες αποδοχές και που αποτελεί και τον ανώτατο μισθό σε όλη την επιχείρηση και τις θυγατρικές της (ΑΔΜΗΕ, ΔΕΔΔΗΕ, ΔΕΗ Ανανεώσιμες).
- Για τους διπλωματούχους μηχανικούς, το σύνολο των τακτικών αποδοχών, ανάλογα με τα χρόνια υπηρεσίας, ανέρχεται από 1.192 ευρώ (για νεοπροσλαμβανόμενο) έως 3.737 ευρώ (κατά το τέλος του εργασιακού βίου) και καθαρές αποδοχές από 800 έως 2.400 ευρώ, αντίστοιχα.
- Για τους πτυχιούχους πανεπιστημιακής εκπαίδευσης και τις αντίστοιχες περιπτώσεις, ανάλογα με τα χρόνια υπηρεσίας, το σύνολο των τακτικών αποδοχών κυμαίνεται από 987 έως 3.636 ευρώ, που αντιστοιχεί σε καθαρές αποδοχές από 600 έως 2.300 ευρώ, αντίστοιχα.
- Για τους πτυχιούχους μηχανικούς τεχνολογικής εκπαίδευσης, το σύνολο των αποδοχών κυμαίνεται από 960 έως 3.263 ευρώ, που αντιστοιχούν σε 600 έως 2.100 ευρώ καθαρά.
- Για τους μισθωτούς δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, το σύνολο των τακτικών μηνιαίων αποδοχών κυμαίνεται από 689 έως 2.754 ευρώ, που αντιστοιχεί σε 450 έως 1.700 ευρώ καθαρά.
- Για τους μισθωτούς υποχρεωτικής εκπαίδευσης, το σύνολο των τακτικών μηνιαίων αποδοχών κυμαίνεται από 572 ευρώ για νεοπροσλαμβανόμενο έως 1.793 ευρώ, που αντιστοιχούν σε καθαρές αποδοχές 400 έως 1.100 ευρώ.


ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΟΤΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΕΧΟΥΝ 80% ΜΕΙΩΝΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ - ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ -  80% ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ.

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΝΑΛΟΓΙΑ...

  • ΕΝΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΣΑ ΕΝΑΣ ΥΕ ΤΗΣ ΔΕΗ
  • ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΣΑ ΕΝΑΣ ΔΕ ΤΗΣ ΔΕΗ.

ekdosi.com - έκδοση ...

. . . γ ι α έ ξ ( ύ π ν ο υ ς ) ( γ ) λ ύ ( φ ) τ ε ς

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ... ΠΗΓΗ!!! 

ΤΟ ekdosi.com ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ/ΤΩΝ LINK. ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ.  
Οι μισθοί των εργαζομένων στην ΔΕΗ
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή... 

ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το ekdosi.com είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται απο χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιό ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ekdosi.com - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...