Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ.

Ομοφυλόφιλοι μηνύουν οργάνωση, επειδή δεν τους έκανε στρέιτ!


Ομοφυλόφιλοι μηνύουν οργάνωση, επειδή δεν τους έκανε στρέιτ!




Τέσσερις ομοφυλόφιλοι άντρες οι μητέρες δύο εξ αυτών κατέθεσαν μήνυση εναντίον του εβραϊκού οργανισμού θεραπείας JONAH (Jews Offering New Alternatives for Healing), ο οποίος τους υποσχέθηκε ψευδώς ότι θα «θεραπεύσει» την ομοφυλοφιλία τους!

Οι τέσσερις αντρες, τρεις από τους οποίους προέρχονται από υπερορθόδοξες εβραϊκές οικογένειες και ένας από οικογένεια Μορμόνων, είχαν καταφύγει στον οργανισμό στην εφηβεία τους ζητώντας βοήθεια για να καταπολεμήσουν την έλξη τους προς τους άντρες.

Ωστόσο, όπως καταγγέλλεται στη μήνυση που κατατέθηκε στο Νιού Τζέρσεϊ παρά τις διαβεβαιώσεις της JONAH ότι οι νέοι θα «θεραπευτούν» και θα γίνουν ετεροφυλόφιλοι, δεν υπήρξε κανένα αποτέλεσμα. Μάλιστα, οι «μέθοδοι θεραπείας» που χρησιμοποιήθηκαν ήταν άκρως εξευτελιστικοί.

Μεταξύ άλλων, οι «ασθενείς» αναγκάζονταν να γδυθούν μπροστά σε άλλους και να κρατούν το μόριο τους, να κάνουν στριπτιζ μπροστά σε ένα ηλικιωμένο άντρα, καθώς αναγκάζονταν να ακούν εξευτελιστικές βρισιές για ομοφυλόφιλους κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Στη μήνυση συμμετέχουν και δυο μητέρες των νεαρών, καθώς πλήρωσαν 10.000 δολάρια το χρόνο για την «θεραπεία» που δεν είχε κανένα αποτέλεσμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε ατομική συνεδρίαση κόστιζε 100 δολάρια, ενώ η ομαδική 60!

















ekdosi.com - έκδοση ...

. . . γ ι α έ ξ ( ύ π ν ο υ ς ) ( γ ) λ ύ ( φ ) τ ε ς

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ... ΠΗΓΗ!!! 

ΤΟ ekdosi.com ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ/ΤΩΝ LINK. ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ.  
http://www.aek365.com/a-234383/omofulofiloi-mhnuoun-organwsh-epeidh-den-tous-ekane-streit.htm Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή... 

ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το ekdosi.com είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται απο χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιό ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ekdosi.com - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...