Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2012

"Ο Σαμαράς είναι ο Ηρώδης της ελληνικής οικογένειας"

ΠΡΙΝ ΑΠΟ 2012 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΗΡΩΔΗΣ ΕΙΧΕ ΣΦΑΞΕΙ ΤΑ ΝΗΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ... 
 
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2012 ΧΡΟΝΙΑ, Ο ΝΕΟΣ ΗΡΩΔΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΦΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ... ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ. 
ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΞΙΟΣ???
Ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε πως το κόμμα του είναι πιο έτοιμο και πιο ώριμο να κυβερνήσει


Στην ομιλία του κατά την συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, ο Αλέξης Τσίπρας εξαπέλυσε επίθεση κατά του πρωθυπουργού λέγοντας πως "ο λαός έχει συνειδητοποιήσει ότι ο κ. Σαμαράς δεν είναι ο 'Αγιος Βασίλης της ανάπτυξης, όπως θέλει να εμφανίζεται, αλλά ο Ηρώδης της μέσης ελληνικής οικογένειας".
Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο για αποτυχία της επαναγοράς ομολόγων, χαρακτήρισε την κυβέρνηση "δοσο-εξαρτημένη συγκυβέρνηση" και πρόσθεσε πως "κάθε μέρα που περνάει είμαστε πιο έτοιμοι και πιο ώριμοι να αναλάβουμε την ευθύνη της διακυβέρνησης του τόπου".
"Η δανειακή δόση δεν σηματοδοτεί μια νέα αφετηρία, αλλά επιταχύνει την αντίστροφη μέτρηση για την συγκυβέρνηση Σαμαρά", είπε και πρόσθεσε ότι "η κυβέρνηση χωρίς ίχνος σοβαρότητας πανηγυρίζει γιατί κέρδισε η ίδια λίγο ακόμα δανεικό χρόνο", "γιατί θα κάνει πρωτοχρονιά ως κυβέρνηση".
Θέτοντας το διακύβευμα του επόμενου διαστήματος για τη χώρα, ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι στο τέλος του επόμενου Μαρτίου ένα μόνο δίλημμα θα υπάρχει: "Ή θα καταρρεύσει ο λαός και ο τόπος ή θα φύγει η συγκυβέρνηση της κατάρρευσης" και υπογράμμισε ότι το 2013 "θα είναι η χρονιά της μεγάλης ανατροπής, με την κυβέρνηση του λαού, με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, στην εξουσία".


ekdosi.com - έκδοση ...

. . . γ ι α έ ξ ( ύ π ν ο υ ς ) ( γ ) λ ύ ( φ ) τ ε ς

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ... ΠΗΓΗ!!! 

ΤΟ ekdosi.com ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ/ΤΩΝ LINK. ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ.  
http://www.aek365.com/a-237623/tsipras-o-samaras-einai-o-hrwdhs-ths-ellhnikhs-oikogeneias.htm Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή... 

ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το ekdosi.com είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται απο χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιό ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ekdosi.com - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...