Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου 2012

Η επιτυχία του Σαμαρά καταντάει ... μονότονη.

ΜΑ ΠΟΣΟ ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟΝ ΗΓΕΤΗ???
"ΓΛΥΨΕ ... ΓΛΥΨΕ ... ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ"Πολύ ικανοποιημένος είναι ο Αντώνης Σαμαράς μετά την απόφαση του Eurogroup να εγκρίνει τη δόση των 34,3 δισ. ευρώ για την Ελλάδα. 

Ο κ. Σαμαράς είπε πως πρόκειται για «μεγάλη επιτυχία» και πως «οι θυσίες των Ελλήνων δεν πήγαν χαμένες». 

Εντύπωση προκάλεσε το ότι αυτή τη φορά ο Αντώνης Σαμαράς δεν αναφέρθηκε στη βοήθεια του...
Θεού. 
Μπορεί να έχουν τσακωθεί. 

Ο Αντώνης Σαμαράς επισήμανε πως «δεν τίθεται θέμα εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ» αλλά ξέχασε να πει πως τίθεται θέμα εξόδου του ευρώ από την Ελλάδα. 

Ο κ. Σαμαράς πρόσθεσε ακόμα πως «είναι μια νέα ημέρα για την Ελλάδα και για την Ευρώπη», οπότε δεν αποκλείεται από του χρόνου η 13η Δεκεμβρίου να είναι εθνική εορτή αλλά και πανευρωπαϊκή εορτή. 

Του χρόνου θα πέφτει Παρασκευή, οπότε θα μας βγει τριήμερο. 

Όπως τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς «σήμερα αλλάζει το μείγμα πολιτικής» και θα ακολουθηθεί ένα άλλο μείγμα πολιτικής που το κρατάει κρυφό στο μανίκι του και δεν μας το λέει ακόμα, για να μην το αντιγράψουν οι ξένοι και απογειωθούν και οι δικές τους οικονομίες. 

Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, με τα 7 δισ. ευρώ το Δημόσιο θα αρχίσει να ξεχρεώνει όσα χρωστάει στους πολίτες από το 2010 και αυτό είναι ανάπτυξη. 

Αν αρχίσουν να ξεχρεώνουν και οι πολίτες τους ψιλικατζήδες που τόσο καιρό πουλάνε βερεσέ, η ελληνική οικονομία θα γίνει τούρμπο.  

Ο Αντώνης Σαμαράς ξεκαθάρισε ακόμα πως θα αντιμετωπιστεί απόλυτα η ανεργία, αφού συνέχεια φεύγουν Έλληνες για να βρουν δουλειά στο εξωτερικό, οπότε, όταν φύγουν 6-7 εκατομμύρια Έλληνες στο εξωτερικό, θα μείνουν εδώ μόνο όσοι έχουν δουλειά και δεν θα υπάρχει ανεργία. 

Ο κ. Σαμαράς σημείωσε ακόμα πως θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας. 
Στο εξωτερικό. 

Οι Έλληνες πολίτες δεν πρόκειται, βέβαια, να ωφεληθούν καθόλου από τα χρήματα της δόσης, αφού θα τα μοιραστούν κι αυτά οι πολιτικοί, 
οι τραπεζίτες, 
οι μεγαλοεργολάβοι, 
οι μεγαλοεπιχειρηματίες, 
οι μεγαλοεκδότες και 
οι εφοπλιστές που έφαγαν όλα τα χρήματα επί δεκαετίες και οδήγησαν την χώρα στην χρεοκοπία –χωρίς να οδηγηθεί κανείς τους στο δικαστήριο-, οπότε ας το πάρουμε απόφαση επιτέλους πως η πλειοψηφία των Ελλήνων γουστάρουν να είναι δούλοι και προσκυνημένοι. 

Να μη φοβόμαστε την αλήθεια....ekdosi.com - έκδοση ...

. . . γ ι α έ ξ ( ύ π ν ο υ ς ) ( γ ) λ ύ ( φ ) τ ε ς

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ... ΠΗΓΗ!!! 

ΤΟ ekdosi.com ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ/ΤΩΝ LINK. ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ.  

πηγη

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή... 

ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το ekdosi.com είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται απο χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιό ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ekdosi.com - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...