Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2012

ΜΑ ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ.

ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ (ΕΘΝΟΣ, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ) ΔΙΕΔΙΔΑΝ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΜΗ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.

ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΚΟΨΑΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΙΣΟΒΙΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ..


Χαμένοι όλοι με εισόδημα πάνω από 25.000 ευρώ

«Φοροπαγίδα» για όλους όσοι έχουν εισοδήματα πάνω από 25.000 ευρώ τον χρόνο και είναι μισθωτοί ή συνταξιούχοι αλλά και για τη μεγάλη πλειονότητα των ελεύθερων επαγγελματιών και το σύνολο των ιδιοκτητών ακινήτων που εισπράττουν και ζουν αποκλειστικά από ενοίκια, δηλαδή αυτούς που ως σήμερα συνιστούν τη μεσαία τάξη στην Ελλάδα, αποτελεί το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που θα έρθει για ψήφιση στη Βουλή.
Οι νέες αλλαγές, όπως αναφέρει το Βήμα, αφορούν τα εισοδήματα του 2013 που θα δηλωθούν το 2014, ενώ οι μισθωτοί και συνταξιούχοι θα διαπιστώσουν μείωση του μισθού τους από τον πρώτο μήνα του 2013 λόγω της νέας αυξημένης παρακράτησης.
Ειδικότερα, με νέα φορολογική κλίμακα η οποία θα αποτελείται από τρία κλιμάκια αντί για οκτώ που ισχύει σήμερα θα φορολογούνται από το 2013 τα εισοδήματα των μισθωτών και συνταξιούχων με ανώτατο φορολογικό συντελεστή 40% αντί για 45% για το ποσό εισοδήματος που ξεπερνά τις 40.000 ευρώ.
Στο φορολογικό νομοσχέδιο θα προβλέπονται μεταξύ άλλων η νέα κλίμακα, το νέο σύστημα έκπτωσης φόρου ως 1.950 ευρώ για εισοδήματα ως 42.000 ευρώ, η κατάργηση σημαντικού αριθμού φοροαπαλλαγών, η κατάργηση του αφορολογήτου για τα παιδιά και η μερική αποκατάσταση της «ζημιάς» από τα νέα οικογενειακά επιδόματα, αλλά και οι αλλαγές στη φορολογία των ελεύθερων επαγγελματιών, των αγροτών, των ιδιοκτητών ακινήτων που εισπράττουν ενοίκια, των επιχειρήσεων κτλ.
Η νέα φορολογική κλίμακα μισθωτών - συνταξιούχων θα φορολογεί τα εισοδήματα από το πρώτο ευρώ με 21% για τα πρώτα 25.000 ευρώ εισοδήματος, με 36% για το μέρος του εισοδήματος που είναι από 25.001 ευρώ ως 40.000 ευρώ και το υπερβάλλον με 40%.Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

ΕΚΑΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ.

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ.

ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ Ή "ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ" Ή "ΜΑΖΙ ΤΑ ΕΦΑΓΕ".


ekdosi.com - έκδοση ...

. . . γ ι α έ ξ ( ύ π ν ο υ ς ) ( γ ) λ ύ ( φ ) τ ε ς

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ... ΠΗΓΗ!!! 

ΤΟ ekdosi.com ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ/ΤΩΝ LINK. ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ.  

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή... 

ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το ekdosi.com είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται απο χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιό ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ekdosi.com - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...