Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2012

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΥΣΙ.Το ρεκόρ της γυναίκας με το μακρύτερο μούσι στον κόσμο κατέχει η 62χρονη Βίβιαν Γουίλερ, η οποία ζει στην Καλιφόρνια και δηλώνει περήφανη που το όνομά της υπάρχει στο βιβλίο Γκίνες, έστω και για αυτό το λόγο.
 
 
Η γενειάδα της Γουίλερ φτάνει σήμερα τα 25,5 εκατοστά, αλλά έχει υπάρξει και μακρύτερη, αγγίζοντας τα 27,9 εκατοστά. Όπως δήλωσε η ίδια σε συνέντευξή της, ξεκίνησε να ξυρίζεται σε ηλικία 7 ετών, κατόπιν εντολής του πατέρα της, ωστόσο το 1993 αποφάσισε να σταματήσει και να αφήσει μούσι.
 
Σε ηλικία μόλις 5 ετών ξεκίνησε να εργάζεται σε τσίρκο, χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο «η γυναίκα λύκος», το οποίο εμπνεύστηκε από την πάθηση που της προκαλεί την έντονη αυτή τριχοφυΐα στο πρόσωπο και είναι γνωστή ως «σύνδρομο του λύκου» ή – πιο επίσημα – υπερτρίχωση.

ekdosi.com - έκδοση ...

. . . γ ι α έ ξ ( ύ π ν ο υ ς ) ( γ ) λ ύ ( φ ) τ ε ς

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ... ΠΗΓΗ!!! 

ΤΟ ekdosi.com ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ/ΤΩΝ LINK. ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ.  

Η συνέχεια στην ΕΥΘΥΜΙΑ :http://www.efthimia.gr/wordpress/2012/%ce%b7-%ce%b3%cf%85%ce%bd%ce%b1%ce%af%ce%ba%ce%b1-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%b1%ce%ba%cf%81%cf%8d%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%bf-%ce%bc%ce%bf%cf%8d%cf%83%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bd/#ixzz2Em0P34vP

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή... 

ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το ekdosi.com είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται απο χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιό ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ekdosi.com - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...