Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2012

Ένα παιδί στο πόλεμο. Η ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.Η καταπληκτική φωτογραφία του Έλληνα φωτορεπόρτερ Άρη Μεσσήνη  επιλέχθηκε και από το φωτογραφικό τμήμα του περιοδικού ΤΙΜΕ ως μία από τις πιο δραματικές φωτογραφίες του πολέμου στη Συρία.  Ένας μαχητής του Συριακού απελευθερωτικού στρατού  προσπαθεί να ηρεμήσει ένα πληγωμένο παιδί που το σπίτι του, μόλις εκατό μέτρα από το νοσοκομείο, καταστράφηκε ολοσχερώς από ρουκέτα ενός ελικοπτέρου. Το αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τους γείτονες ενώ σε διπλανούς θαλάμους -όπως λέει ο Άρης Μεσσήνης- η εικόνα ήταν απολύτως δραματική, με δεκάδες θύματα  από αεροπορικές επιδρομές. Το μικρό παιδί στεκόταν μόνο του, έτσι ο στρατιώτης προσπάθησε να το ηρεμήσει μέχρι να έρθει η οικογένεια του να το πάρει.


Η φωτογραφία του Άρη Μεσσήνη τραβήχτηκε στις 24 Αυγούστου του 2012 για λογαριασμό του AFP/Getty Images
 

ekdosi.com - έκδοση ...

. . . γ ι α έ ξ ( ύ π ν ο υ ς ) ( γ ) λ ύ ( φ ) τ ε ς

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ... ΠΗΓΗ!!! 

ΤΟ ekdosi.com ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ/ΤΩΝ LINK. ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ.  
theinsider.gr
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή... 

ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το ekdosi.com είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται απο χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιό ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ekdosi.com - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...