Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

ΠΡΕΠΕΙ Ή ΟΧΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΡΝΟ??? WOMAN AND PORN... YES OR NOT???





Όταν αναφερόμαστε στις πορνό ταινίες και στο ποιοί τις παρακολουθούν, το μυαλό των περισσότερων πηγαίνει στον ανδρικό πληθυσμό. Όσο όμως οι εποχές αλλάζουν και τα ταμπού πέφτουν, αλλάζει και η σύσταση των θεατών, καθώς τελευταίες έρευνες έδειξαν ότι το πορνό είναι… ευεργετικό και για τις γυναίκες, καθώς αυξάνει σημαντικά την σεξουαλική τους επιθυμία και τις κάνει καλύτερες στο κρεβάτι. Σύμφωνα μάλιστα με κάποιους επιστήμονες, η παρακολούθηση μιας «τσόντας» είναι απαραίτητη για τις γυναίκες που έχουν σεξουαλικό πρόβλημα.



Έρευνες έχουν δείξει ότι οι γυναίκες που έχουν «αποθηκεύσει» εικόνες ερωτικού περιεχομένου στον εγκέφαλό τους –από ερωτικές σκηνές που φαντασιώνονται διαβάζοντας μια ερωτική ιστορία ή από ταινίες πορνό- μπορούν να διεγερθούν πολύ πιο εύκολα. Σκεπτόμενες απλά αυτές τις σκηνές, οι γυναίκες δίνουν ξαφνικά μια ώθηση στη λίμπιντό τους, με ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα στην σεξουαλική τους απόδοση.



Ειδικότερα σε περιπτώσεις παντρεμένων ζευγαριών για πολλά χρόνια, όπου – όπως είναι φυσικό – το σεξουαλικό ενδιαφέρον ατονεί από κάποια στιγμή και μετά, η παρακολούθηση μιας ταινίας πορνό, ή το ξεφύλλισμα ενός περιοδικού σεξουαίκού περιεχομένου μπορεί να λειτουργήσουν θετικά προς την αναθέρμανση του ενδιαφέροντος για σεξ.



















ekdosi.com - έκδοση ...

. . . γ ι α έ ξ ( ύ π ν ο υ ς ) ( γ ) λ ύ ( φ ) τ ε ς

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ... ΠΗΓΗ!!! 

ΤΟ ekdosi.com ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ/ΤΩΝ LINK. ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ.  

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή... 

ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το ekdosi.com είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται απο χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιό ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ekdosi.com - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...