Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2012

ΧΡΗΣΙΜΑ πράγματα που χρειάζεσαι τον χειμώνα η γυναίκα.


1. Σκούρο βερνίκι νυχιών. Μια απόχρωση σκούρο καφέ ή βαθύ γκρι θα ήταν ότι πρέπει για τον φετινό χειμώνα.

2. Printed pants. Πίστεψε με φέτος τον χειμώνα θα το χρειαστείς.

3. Ένα ωραίο, μοδάτο πουλόβερ. Είναι πολύ in φέτος.

4. Lipstick σε χρώματα βαθύ κόκκινο, καφέ-κόκκινο, κόκκινο-μοβ, σκούρο μοβ και βατόμουρο. Διάλεξε ότι σε αντιπροσωπεύει περισσότερο.

5. Γιλέκο, το νέο fashion trend.

6. Δερμάτινo Παντελόνι. Για να ροκάρουμε ελεύθερα όλο τον χειμώνα.

7. Οι ζώνες φέτος μεγαλώνουν αρκετά και μπορούν να φορεθούν επάνω από σακάκια, φορέματα ακόμη και παλτό. Χρησιμοποίησε μια που ήδη έχεις ή εφοδιάσου με μια νέα μεγάλη ζώνη.


8. Οτιδήποτε σε Military στυλ. Και ποιά δεν έχει κάποιο αξεσουάρ ή ρούχο σε Military στυλ; Αν δεν έχεις, θα πρέπει σίγουρα να πάρεις, μιας και φέτος είναι από τα trends της εποχής.

9. Μαύρη σκιά. Το Gothic μπαίνει όλο και περισσότερο στις πασαρέλες. Σίγουρα ένα smoky για τα μάτια σου θα ήταν ότι καλύτερο για να υποστηρίξεις ένα τέτοιο ντύσιμο. 10.Γάντια. Είναι κάτι βέβαια που ούτως ή άλλως είναι αναγκαίο τον χειμώνα. Όπως φαίνεται οι γνωστοί οίκοι το εκμεταλλεύτηκαν αυτό και έβαλαν τα γάντια πάρα πολύ στις φετινές συλλογές τους.

10. Γάντια. Είναι κάτι βέβαια που ούτως ή άλλως είναι αναγκαίο τον χειμώνα. Όπως φαίνεται οι γνωστοί οίκοι το εκμεταλλεύτηκαν αυτό και έβαλαν τα γάντια πάρα πολύ στις φετινές συλλογές τους.

10+1. Κολλητή midi φούστα. Θα φορεθεί πολύ και είναι πολύ sexy για να την αφήσεις έξω από την φετινή σου γκαρταρόμπα.

Καλό χειμώνα my beauties!


ekdosi.com - έκδοση ...

. . . γ ι α έ ξ ( ύ π ν ο υ ς ) ( γ ) λ ύ ( φ ) τ ε ς

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ... ΠΗΓΗ!!! 

ΤΟ ekdosi.com ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ/ΤΩΝ LINK. ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ.  
http://fe-mail.gr/
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή... 

ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το ekdosi.com είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται απο χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιό ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ekdosi.com - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...