Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ.Δεν στοιχειοθετείται κατηγορία κατά του ευρωβουλευτή του ΚΚΕ κ. Γιώργου Τούσσα, για απιστία σε βάρος του ΝΑΤ (Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου), έκρινε το Συμβούλιο Εφετών Πειραιά.
Ο κ. Τούσσας είχε κατηγορηθεί ότι ως μέλος του ΔΣ του NAT, όπου συμμετείχε ως εκπρόσωπος των ναυτεργατών, ψήφισε στις 27-3-2003 μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ του ΝΑΤ, υπέρ της χορήγησης πιστοποιητικού μη οφειλής στην «MARE ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ», που είχε πλειοδοτήσει στον πλειστηριασμό του οχηματαγωγού πλοίου «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟΙΡΑΣ», έχοντας οφειλές στο ΝΑΤ.

Από τότε, ο ίδιος και το ΚΚΕ επεσήμαιναν ότι αυτό αποτελεί «παραποίηση της αλήθειας και χονδροειδή προσπάθεια να απαλλαγούν οι πραγματικοί υπεύθυνοι για την πτώχευση του ΝΑΤ και των άλλων ασφαλιστικών ταμείων των εργαζομένων».

Με το απαλλακτικό βούλευμα υπ΄αριθμ. 229/2012, το Συμβούλιο Εφετών Πειραιά αποφάνθηκε αμετάκλητα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ, «να μην αποδοθεί σε βάρος του ευρωβουλευτή, κατηγορία για την πράξη της απιστίας από κοινού σχετική με την υπηρεσία σε βάρος του Δημοσίου και ειδικότερα σε βάρος του ΝΠΔΔ "Ναυτικού Απομαχικού Ταμείου", καθόσον όπως έκρινε δεν στοιχειοθετείται σε βάρος του αντικειμενικά και υποκειμενικά η τέλεση αδικήματος».

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρυσι το Δεκέμβριο ψηφίστηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, έπειτα από αίτημα της Εισαγγελίας Πειραιά, η άρση της ασυλίας του κ. Τούσσα, ο οποίος επίσης την είχε ζητήσει για να αποδείξει το ανυπόστατο της σε βάρος του κατηγορίας.

Μετά την δικαστική απόφαση, ο κ. Τούσσας έστειλε επιστολή προς τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Martin Schulz και τον πρόεδρο της Επιτροπής Νομικών Θεμάτων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Klaus-Heiner Lehne , ώστε να ενημερωθεί για την εξέλιξη της υπόθεσης το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Επιτροπή Νομικών Θεμάτων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. 

Το ΚΚΕ μιλά για κατάρρευση της κατασκευασμένης δίωξης σε βάρος του κ. Τούσσα και τονίζει ότι η απόφαση του Συμβουλίου Εφετών Πειραιά καταδεικνύει ότι η κατηγορία σε βάρος του ευρωβουλευτή του ΚΚΕ ήταν «εντελώς ανυπόστατη και αστήρικτη».

Και το ΚΚΕ καταλήγει: «Επιβεβαιώνεται ότι στόχος της δίωξης ήταν να συκοφαντηθεί το ΚΚΕ, να χτυπηθεί η ηθική του υπόσταση και οι δεσμοί του με την εργατική τάξη, τον εργαζόμενο λαό. Να συγκαλυφτούν οι πραγματικοί ένοχοι και οι αιτίες της χρεοκοπίας του ΝΑΤ και των άλλων ασφαλιστικών ταμείων των εργαζομένων, που είναι οι εφοπλιστές συνολικά η πλουτοκρατία, η καπιταλιστική εκμετάλλευση της εργατικής τάξης και του εργαζόμενου λαού»...

BHMAΝΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΚΚΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΕΥΜΑΤΑ Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ. ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ.


ekdosi.com - έκδοση ...

. . . γ ι α έ ξ ( ύ π ν ο υ ς ) ( γ ) λ ύ ( φ ) τ ε ς

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ... ΠΗΓΗ!!! 

ΤΟ ekdosi.com ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ/ΤΩΝ LINK. ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ.  

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή... 

ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το ekdosi.com είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται απο χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιό ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ekdosi.com - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...