Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

"H κυβέρνηση έχει τη λογική του Χότζα" ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ...






Μαριάς: "H κυβέρνηση έχει τη λογική του Χότζα"
"Aντί η κυβέρνηση να "παγώσει" τις αυξήσεις των τιμολογίων της ΔΕΗ, με την πολιτική της παγώνει στην κυριολεξία εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά σε όλη τη χώρα", δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νότης Μαριάς και...
συμπληρώνει:
"Η κυβέρνηση ακολουθώντας τη λογική του Χότζα, αφού διέρρευσε υπέρμετρες αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα, τελικά έκανε δήθεν χάρη στον χειμαζόμενο ελληνικό λαό επιβάλλοντας χαμηλότερες αυξήσεις"


ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ekdosi.com ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΙΟ ... ΑΙΣΧΡΑ: "Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΩΝ ΚΑΘΙΚΙΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ... ΣΕ ΑΠΕΙΛΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΨΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΟΥ ΚΟΒΩ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ, ΟΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΖΕΙΣ... ΕΥΝΟΥΧΙΖΜΕΝΟΣ"  
ΑΥΤΗΝ ΗΤΑΝ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο giorgakis PAPA(ria)ANDREOU ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο antonakis kolotoumpas SAxlaMARAS. 






ekdosi.com - έκδοση ...

. . . γ ι α έ ξ ( ύ π ν ο υ ς ) ( γ ) λ ύ ( φ ) τ ε ς

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ... ΠΗΓΗ!!! 

ΤΟ ekdosi.com ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ/ΤΩΝ LINK. ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ.  
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2012/12/h_22.html Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή... 

ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το ekdosi.com είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται απο χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιό ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ekdosi.com - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...