Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2012

Δείτε πως είναι σήμερα το παιδάκι από τη διαφήμιση της Kinder!
Είναι αυτό που λέει ο λαός: «Ήτανε νιος και γέρασε»! Εδώ και 32 χρόνια το αγοράκι που απεικονίζεται στο κουτί της σοκολάτας Kinder είναι το ίδιο. Ένα πανέμορφο αγόρι με μπλε, μπιρμπιλοτά μάτια. Λέγεται Günter Euringer και κατάγεται από τη Γερμανία.

Το παιδάκι όμως σήμερα είναι ολόκληρος άντρας και έχει δύο παιδιά. Το 2005 άλιστα έγραψε και ένα βιβλίο ως το παιδί της Kinder. Το βιβλίο τότε είχε γίνει γνωστό και η φράση «is now 42″! Έλα όμως που τα Ελληνικά media το ανακάλυψαν φέτος που ο Euringer έχει πενηνταρίσει. Εκτός από το γεγονός ότι θα είναι ο παντοτινός πιτσιρικάς που βλέπουμε στα ράφια του supermaket, το έχει η μοίρα του να είναι στο μυαλό μας πάντα νεότερος!


ekdosi.com - έκδοση ...

. . . γ ι α έ ξ ( ύ π ν ο υ ς ) ( γ ) λ ύ ( φ ) τ ε ς

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ... ΠΗΓΗ!!! 

ΤΟ ekdosi.com ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ/ΤΩΝ LINK. ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ.  

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή... 

ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το ekdosi.com είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται απο χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιό ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ekdosi.com - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...