Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Βάλε φωτιά στα ερωτικά σου…




Συμβαίνει σε όλους: μετά από κάποιον καιρό, το σεξ μπαίνει στον αυτόματο πιλότο και η ερωτική σου ζωή αρχίζει να μοιάζει με έργο που έχεις ξαναδεί. Όμως, δεν υπάρχει κανένας λόγος να αφήσεις τη ρουτίνα να εγκατασταθεί στην κρεβατοκάμαρά σου ούτε βέβαια χρειάζεσαι χειροπέδες κι άλλα εξαρτήματα (εκτός κι αν αποτελούν κομμάτι συγκεκριμένων φαντασιώσεών σου) για να κάνεις το σύντροφό σου να ταρακουνηθεί.
 
 
Πάρε ανάσες
 
Το παιχνίδι του συγχρονισμού των αναπνοών, εκτός από χαλάρωση, ενισχύει τη μεταξύ σας οικειότητα. «Οι ρυθμικές ανάσες βοηθούν στην πνευματική και σωματική εναρμόνιση», εξηγεί η Susan Key, σύμβουλος σχέσεων και καθηγήτρια τάντρα-γιόγκα. «Το αποτέλεσμα θα είναι να αισθανθείτε πιο συνδεδεμένοι κι αυτό θα σας οδηγήσει σε έντονη ερωτική διέγερση». Πρόκειται εξάλλου για μία από τις βασικές αρχές του ταντρικού σεξ, που έχει στόχο την κατάκτηση της ολοκληρωτικής ένωσης. Επιπλέον, αυτή είναι μία τεχνική που μπορείς να εφαρμόσεις ανά πάσα στιγμή, όπου κι αν βρίσκεσαι. Η δρ Key προτείνει, για παράδειγμα, να προσπαθήσεις να συγχρονίσεις την αναπνοή σου με την αναπνοή του συντρόφου σου μόλις ξεκινήσετε τα προκαταρκτικά και να συγκεντρωθείς σε αυτό τουλάχιστον για 3 λεπτά. Οταν φτάσετε να το κάνετε πλέον αβίαστα, προχωρήστε στο κυρίως πιάτο. Σύμφωνα με τους ειδικούς, θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα.
 
Ετσι κι αλλιώς, θα σου φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο να αποκτήσεις τον έλεγχο της αναπνοής σου. Πώς θα το κάνεις; Ξάπλωσε στο κρεβάτι, τοποθέτησε το ένα χέρι σου χαμηλά στην κοιλιά, πάρε μία βαθιά ανάσα μέχρι να νιώσεις τον αέρα να φτάνει μέχρι την πυελική περιοχή. Στόχος είναι να συνηθίσεις να μην αναπνέεις από το στέρνο, ώστε, τη στιγμή του οργασμού, να μην κρατάς την αναπνοή σου, όπως ασυναίσθητα κάνεις συνήθως.
 
Αγγιξε και φύγε 
 
Το ερωτικό άγγιμα είναι από μόνο του διεγερτικό, ωστόσο το να ακουμπάς σχεδόν τον άλλο στον αέρα, υπονοώντας με αυτόν τον τρόπο όλα όσα μπορείς να του κάνεις με τα χέρια σου, μπορεί να ανεβάσει τη θερμοκρασία της κρεβατοκάμαρας στα ύψη. «Η ενεργοποίηση συγκεκριμένων σημείων του σώματος αυξάνει τα επίπεδα της ερωτικής ενέργειας και ξυπνά την αίσθηση της ανταπόδοσης», εξηγεί ο ειδικός φυσιοθεραπευτής Michael Reed Gach, εμπνευστής της ιστοσελίδας www.acupressureforlovers.com. Τέτοια σημεία είναι, καταρχήν, το ιερό οστό, δηλαδή το κόκαλο το οποίο βρίσκεται ακριβώς πάνω από την πυελική ζώνη και στο οποίο καταλήγει η σπονδυλική μας στήλη. Αυτή η περιοχή περιλαμβάνει πλήθος νεύρων που συνδέονται με τις γενετήσιες ορμές μας κι όταν διεγερθεί κατάλληλα, μπορεί να οδηγήσει σε πολλαπλούς οργασμούς. Για να το πετύχεις, ο δρ Gach προτείνει να ξαπλώσεις μπρούμυτα με το σύντροφό σου καθισμένο στη βάση της πλάτης σου. Με το κάτω μέρος της παλάμης του, θα πρέπει να πατήσει ελαφρώς, με επαναλαμβανόμενες κινήσεις, την άκρη του συγκεκριμένου κόκαλου όσο εσύ εισπνέεις κι εκπνέεις βαθιά. Πώς θα του ανταποδώσεις, στη συνέχεια, τη διέγερση; Ασκώντας απαλές πιέσεις με τα ακροδάχτυλά σου στο κέντρο της πατούσας του και σιγοψιθυρίζοντάς του όσα σκοπεύεις να του κάνεις μετά. «Πρόκειται για ακόμα ένα σημείο που ξυπνά τη λίμπιντο», εξηγεί ο δρ Gach, ο οποίος συμβουλεύει να βάλεις το σύντροφό σου να ξαπλώσει ανάσκελα, με τα πόδια του ανοιχτά, τα γόνατά του ελαφρώς κυρτωμένα και σένα κάπου ανάμεσα. Από αυτήν τη στάση, άρχισε να διατρέχεις με το στόμα σου όλο το σώμα του, χαϊδεύοντας συγχρόνως απαλά το κέντρο της πατούσας του, και μόλις καταλάβεις ότι έχει ερεθιστεί, πίεσε το συγκεκριμένο σημείο πολύ έντονα.
 
Σφίξε και χαλάρωσε 
 
Αν θέλουμε να το περιγράψουμε όσο το δυνατόν πιο απλά, ο οργασμός είναι η απελευθέρωση μιας σειράς συσσωρευμένων εντάσεων, που δεν αντέχει άλλο να κρατά το σώμα μας. Πώς μπορείς όμως να γενικεύσεις αυτήν την υπέροχη αίσθηση; Σφίγγοντας τους μυς της λεκάνης σαν να έφτανες σε οργασμό, αλλά σπρώχνοντας συγχρόνως την ένταση από το στομάχι μέχρι τις άκρες των ποδιών. «Συνήθως, το μυαλό είναι εκείνο που πυροδοτεί το σώμα. Σε αυτήν την περίπτωση όμως το σήμα πρέπει και μπορεί να σταλεί αντιστρόφως», εξηγεί η Emily Nagoski, σεξολόγος και συγγραφέας του The Good in Bed Guide to Female Orgasms. Πετυχαίνοντας με αυτόν τον τρόπο την πρόκληση, την ενδυνάμωση και τον έλεγχο των μυϊκών συσπάσεων της γενετήσιας περιοχής θα σου είναι ευκολότερο να φτάσεις στην ερωτική κορύφωση. 
 
Εχει αποδειχθεί, πάντως, ότι οι συγκεκριμένες ασκήσεις (γνωστές ως ασκήσεις Kegel, προς τιμήν του Αμερικανού καθηγητή γυναικολογίας Arnold Kegel, ο οποίος στην προσπάθειά του να βρει λύση στο πρόβλημα της ακράτειας πρότεινε την εκγύμναση των ηβηκοκκυγικών μυών, που τους χρησιμοποιούμε όταν θέλουμε να διακόψουμε την ούρηση) μπορούν να δυναμώσουν τη στύση του συντρόφου σου, να καθυστερήσουν την εκσπερμάτωση και να ελέγξουν τον οργασμό και των αντρών. Γίνονται δε σε οποιοδήποτε μέρος, οποιαδήποτε ώρα: δεν έχεις λοιπόν παρά να σφίγγεις τους εν λόγω μυς και να τους κρατάς έτσι για 5 δευτερόλεπτα, περίπου 10-20 φορές τη μέρα. 
 
Ξέχνα τα όλα
 
Μόνο όταν καταφέρνουν να βάλουν στην άκρη τις σκέψεις τους μπορούν οι γυναίκες να φτάσουν σε οργασμό, υποστηρίζει μελέτη του πανεπιστημίου Γκρόνιγκεν στην Ολλανδία, καθώς το συναίσθημα επηρεάζει εν γένει το γυναικείο μυαλό. Από το να προσπαθείς όμως να διώξεις από το κεφάλι σου ό,τι σου προκαλεί άγχος (κάτι που έτσι κι αλλιώς είναι δύσκολο, αν όχι ακατόρθωτο), την ώρα του σεξ φρόντισε να εστιάσεις σε όσα συμβαίνουν κάτω από το εσώρουχό σου και στα συναισθήματα και τις αισθήσεις που σου προκαλούν. Σύμφωνα με μία επιστημονική προσέγγιση, που ονομάζεται Οργασμική Θεραπεία (Orgasmic Mediation), δεν έχεις παρά να ζητήσεις από το σύντροφό σου να ασχοληθεί για 15 λεπτά με την κλειτορίδα σου, στην αρχή απαλά κι έπειτα, ανεβάζοντας σταδιακά τους ρυθμούς, να επικεντρωθείς στη φυσική ανταπόκριση του κορμιού σου. Παλαιότερη αμερικανική έρευνα, που πραγματοποιήθηκε σε 1.000 γυναίκες, απέδειξε ότι η εστίαση της προσοχής στις αισθήσεις του κόλπου πριν και κατά τη διείσδυση είναι ο άμεσα συνδεδεμένος παράγοντας με την επίτευξη του οργασμού. 










ekdosi.com - έκδοση ...

. . . γ ι α έ ξ ( ύ π ν ο υ ς ) ( γ ) λ ύ ( φ ) τ ε ς

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ... ΠΗΓΗ!!! 

ΤΟ ekdosi.com ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ/ΤΩΝ LINK. ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ.  

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή... 

ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το ekdosi.com είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται απο χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιό ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ekdosi.com - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...