Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2012

Πόσα εκατοστά πρέπει να είναι το πέος για να φέρεις μια γυναίκα σε πολλούς οργασμούς???

Έρευνα: Πόσα εκατοστά «χρειάζεσαι» για να φέρεις μια γυναίκα σε πολλούς οργασμούς

Το άγχος των ανδρών για το μέγεθος του πέους τους ίσως τελικά να μην είναι τόσο άκυρο όσο νομίζεις. Ερευνητές από τη Σκωτία κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι όταν το ανδρικό μόριο είναι μεγαλύτερο από το μέσο όρο, προκαλεί περισσότερους γυναικείους οργασμούς.

Σκωτσέζοι ψυχολόγοι μελέτησαν την ερωτική επιθυμία 323 γυναικών για να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι οι περισσότερες έφταναν σε οργασμό πολύ ευκολότερα όταν το μέγεθος του πέους του παρτενέρ τους ξεπερνούσε τα 14,75 εκατοστά.

«Αυτό μπορεί να εξαρτάται από το γεγονός ότι το μεγαλύτερο σε μέγεθος πέος μπορεί να διεγείρει το γυναικείο κόλπο σε όλο του το μήκος», εξηγεί στην ιστοσελίδα Live Science ο Stuart Brody, ψυχολόγος και ερευνητής στο Πανεπιστήμιο της Δυτικής Σκωτίας.Σύμφωνα με τον Brody, η έρευνα έδειξε ότι οι γυναίκες που έκαναν σεξ με «προικισμένους» άνδρες είχαν τους περισσότερους κολπικούς οργασμούς. «Το άγχος των ανδρών για το μέγεθος του πέους τους ίσως τελικά να μην αντανακλούν απλώς την αναπαραγωγή ενός πολιτισμικού στερεοτύπου αλλά να έχουν σχέση με την πραγματικότητα, ότι δηλαδή το μέγεθος μετράει για τη γυναικεία ικανοποίηση», προσθέτει ο Brody. Καλά, μη βγάλεις μεζούρα τώρα…ekdosi.com - έκδοση ...

. . . γ ι α έ ξ ( ύ π ν ο υ ς ) ( γ ) λ ύ ( φ ) τ ε ς

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ... ΠΗΓΗ!!! 

ΤΟ ekdosi.com ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ/ΤΩΝ LINK. ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ.  

Έρευνα: Πόσα εκατοστά «χρειάζεσαι» για να φέρεις μια γυναίκα σε πολλούς οργασμούς

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή... 

ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το ekdosi.com είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται απο χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιό ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ekdosi.com - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...