Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΕΒΕΡΕΣΤ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ. MAGNIFICENT INTERACTIVE PHOTO OF EVEREST.
Ο κινηματογραφιστής David Breashears και η ΜΚΟ GlacierWorks δημιούργησαν μια εκπληκτική φωτογραφία του όρους Έβερεστ χρησιμοποιώντας 477 άλλες φωτογραφίες που συγκολλήθηκαν.
Η μοναδική αυτή φωτογραφία έχει και διαδραστικό χαρακτήρα καθώς παρέχει την δυνατότητα στον οποιοδήποτε να ζουμάρει πάνω της και να εξερευνήσει κάθε γωνιά του Έβερεστ.
Ο Breashears και η ΜΚΟ προχώρησαν σε αυτή την πράξη θέλοντας να αφυπνίσουν τον κόσμο σχετικά με την κλιματική αλλαγή. Η ομάδα δημιούργησε μία πανέμορφη συλλογή φωτογραφιών από την περιοχή υπό τον τίτλο "τότε και σήμερα". Αυτό που κάποιος μπορεί να δει είναι τα αρνητικά αποτελέσματα της κλιματικής αλλαγής στο ίδιο μέρος, από το 1921 και μέχρι σήμερα.
Ο ίδιος ο Breashears είπε στην "Daily Mai" πως "είναι κάτι απίθανο, είμαστε κατενθουσιασμένοι από το τελικό αποτέλεσμα και ο κόσμος λατρεύει να κλικάρει σε φωτογραφίες της οποίες μπορεί να ζουμάρει... Θέλουμε να μιλήσουμε σε πιο γενικό επίπεδο για την κλιματική αλλαγή στην περιοχή και συνεργαζόμαστε με την Microsoft και την Royal Geographical Society για αυτόν ακριβώς τον σκοπό".Πατώντας ΕΔΩ μπορείτε να περιηγηθείτε και εσείς στο Έβερεστ

JUMP HERE
ekdosi.com - έκδοση ...

. . . γ ι α έ ξ ( ύ π ν ο υ ς ) ( γ ) λ ύ ( φ ) τ ε ς

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ... ΠΗΓΗ!!! 

ΤΟ ekdosi.com ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ/ΤΩΝ LINK. ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ.  

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή... 

ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το ekdosi.com είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται απο χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιό ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ekdosi.com - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...