Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2012

VERY EROTIC PHOTOS.


Βαμπίρ έχουν μια γλώσσα της αγάπης, χρησιμοποιώντας λέξεις για να περιγράψουν το σώμα σε ένα όμορφο όρους, και όπου στις συνομιλίες τους για την αγάπη, το σεξ δεν είναι επιθετικός και μειωτική.  Ενώ η ποιητική ανταλλαγή τους πηγαίνει πέρα ​​από την ερωτική περιγράφοντας περισσότερο από τα συναισθήματα, δεν πληροί τον επιδιωκόμενο σκοπό, να προκαλέσουν τις αισθήσεις και έτριβε το μυαλό.  Οι βρικόλακες έχουν επίσης μια σειρά από λεπτομέρειες που σημαίνουν πολλά, με αισθησιακά καλώντας για ρομαντική σχέση.

Μέσα σε μια καθιερωμένη σχέση, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ρωτήσω τον εραστή σας για σεξ, αλλά μερικές άμεσες προσεγγίσεις μπορεί να φαίνεται ακατάλληλη σε ευαίσθητες καταστάσεις.  Δυστυχώς για όλους μας εκλέπτυνση, δεν έχουμε μια ειδική γλώσσα της αγάπης για να περιγράψει τη σεξουαλικότητά μας σε μια αξιοπρεπή τρόπο, όπου ακόμη και κλινική άποψη είναι συχνά ακατάλληλες.  Πώς σχετικά με τους τρόπους για να γίνει η ζητούμενη ρομαντικά και με περισσότερη προσοχή;  Οι βρικόλακες έχουν πολλούς τρόπους να ρωτήσω για το σεξ και την αγάπη, ανάλογα με την οικειότητα στη σχέση.  Σε εγχειρίδια της αγάπης τους υπάρχουν οδηγίες και για τις δύο προφορικές αιτήσεις και τα χάδια να ρωτήσω.

Βρικόλακες Sex θεωρούν ως αποδεκτή με κάθε άτομο είναι δημόσιο σεξ.  Δημόσια ή κοινή σεξ σημαίνει οποιαδήποτε πράξη που δεν προορίζονται για τους λάτρεις.  Για βρικόλακες, είναι σημαντικό να καθοριστεί το φύλο του "one-νύχτα σταθεί" σε αντίθεση με έρωτα μοιράζεται μόνο με ένα αξιόπιστο εραστή.  Για βρικόλακες, οι κανόνες του σεξ είναι ξεχωριστά με τους κανόνες της αγάπης, έτσι και το σεξ είναι διαφορετικό όταν η αγάπη είναι απούσα.  Αυτό δεν πρόκειται να πει ότι χρειάζονται την αγάπη για το σεξ, αλλά στην αναγνώριση του γεγονότος ότι ορισμένες σεξ απαιτεί ένα επίπεδο εμπιστοσύνης των καθιερωμένων.ekdosi.com - έκδοση ...

. . . γ ι α έ ξ ( ύ π ν ο υ ς ) ( γ ) λ ύ ( φ ) τ ε ς

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ... ΠΗΓΗ!!! 

ΤΟ ekdosi.com ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ/ΤΩΝ LINK. ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ.  

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή... 

ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το ekdosi.com είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται απο χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιό ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ekdosi.com - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...