Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2012

"Πρέπει η Ελλάδα να χρεοκοπήσει, αλλά και η Γερμανία να εξέλθει από την ευρωζώνη”!!! ΠΟΙΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ???


«Πρέπει να αφήσουμε την Ελλάδα να χρεοκοπήσει», δήλωσε στο γερμανικό περιοδικό Focus ο καθηγητής δημοσιονομικών του Πανεπιστημίου του Ανόβερου, Στέφαν Χόμπουργκ.
«Οι κρατικές χρεοκοπίες δεν είναι ασυνήθιστες», συνέχισε. «Η οικονομική ιστορία γνωρίζει εκατοντάδες παραδείγματα. Η Ισπανία μόνο έχει χρεοκοπήσει 18 φορές. Μια κρατική χρεοκοπία της Ελλάδας θα ήταν κατάλληλη, πολιτικά σωστή και λιγότερο επικίνδυνη από την ατέρμονη συνέχιση της ονομαζόμενης πολιτικής διάσωσης. Τα λεφτά από τους φόρους μας δεν βοηθούν την Ελλάδα, αλλά τους πιστωτές. Αυτό το καταλαβαίνεις γιατί τα λεφτά καταβάλλονται σε ειδικό λογαριασμό στον οποίον η Ελλάδα δεν έχει πρόσβαση. Πιστεύω ότι οι πιστωτές δεν αξίζουν να στηρίζονται από εμάς τους φορολογούμενους, ασχέτως με το τι αποφασιστεί στην Ελλάδα.»
Κατά τον ίδιο, «Η Γερμανία πρέπει να εξέλθει από την ευρωζώνη διότι με την εισαγωγή του ευρώ πήραμε διαβεβαιώσεις ότι οι επιχορηγούμενες δόσεις είναι εξίσου απαγορευμένες όπως η κρατική χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Και οι δυο υποσχέσεις αποδείχθηκαν ψέματα. Έτσι, έχει παρεκκλίνει η βάση για το ευρώ».ekdosi.com - έκδοση ...

. . . γ ι α έ ξ ( ύ π ν ο υ ς ) ( γ ) λ ύ ( φ ) τ ε ς

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ... ΠΗΓΗ!!! 

ΤΟ ekdosi.com ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ/ΤΩΝ LINK. ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ.  

Πανεπιστήμιο του Αννόβερο: “Πρέπει να αφήσουμε την Ελλάδα να χρεοκοπήσει, αλλά και η Γερμανία πρέπει να εξέλθει από την ευρωζώνη”!

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή... 

ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το ekdosi.com είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται απο χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιό ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ekdosi.com - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...