Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Μεθοδεύουν έντεχνα σε συνεργασία με την τρόικα, στάση πληρωμών σε μισθούς και συντάξεις για ΝΑ ΦΟΒΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ!!!


ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ! Απίστευτη δήλωση Θωμόπουλου του Τ.Χ.Σ για στάση πληρωμών στην Ελλάδα!

Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΔΡΑΣΗ.
ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΑΑΘΕΣΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑ-ΠΕΟΣ
Τόσο καιρό αναρωτιόμαστε ποιο μπορεί να είναι το λόμπι της δραχμής και να αναρωτιούνται όλοι για το αν υπάρχει το ενδεχόμενο «ατυχήματος» που ακούμε συνεχώς.
Διαβάστε τη σημερινή δήλωση του Προέδρου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας Π. Θωμόπουλου για το ενδεχόμενο καθυστέρησης της δόσης:

«Διαφαίνεται μια καθυστέρηση η οποία δεν είναι ανησυχητική. Ωστόσο, εάν καθυστερούσε με αποτέλεσμα το ελληνικό δημόσιο να μην μπορεί να πληρώσει (μισθούς, συντάξεις), έτσι θα καταλάβαινε ο ελληνικός λαός ότι δεν υπάρχει άλλη λύση και εναλλακτική».
Τι μας λέει ο κ. Θωμόπουλος δηλαδή; Να γίνει στάση πληρωμών για να «διορθωθεί» ο ελληνικός λαός! Να πληρώσει και πάλι ο λαός επειδή οι τράπεζες χρεοκόπησαν… Μάθε κακέ λαέ ότι πρέπει να πληρώσεις τη χρεοκοπία των τραπεζών από τους ίδιους τους τραπεζίτες που δεν τους εκτιμάς…












ekdosi.com - έκδοση ...

. . . γ ι α έ ξ ( ύ π ν ο υ ς ) ( γ ) λ ύ ( φ ) τ ε ς

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ... ΠΗΓΗ!!! 

ΤΟ ekdosi.com ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ/ΤΩΝ LINK. ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ.  

Μεθοδεύουν έντεχνα σε συνεργασία με την τρόικα, στάση πληρωμών σε μισθούς και συντάξεις για να φοβίσουν τον λαό!!!

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή... 

ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το ekdosi.com είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται απο χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιό ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ekdosi.com - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...