Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2012

Για σένα κοπέλα μου, χύνω...


...μαύρο δάκρυ!


Παιδιά, αυτή η Τζάκρη είναι η Αγκάθα Κρίστι της Ελλάδας. Μετρ του misleading. Η Αγκάθα άλλους μας έκανε να πιστεύουμε πως είναι οι δολοφόνοι στα βιβλία της και άλλος σου ξεφύτρωνε ως killer στο τέλος.
Η Τζάκρη, γνήσια απόγονος της περίφημης Βρετανίδας συγγραφέως, έδωσε ρεσιτάλ σήμερα στη Βουλή. "Παραμυθά και εκπρόσωπο συμφερόντων" αποκαλούσε το Στουρνάρα, "υπά

λληλο του ΣΕΒ" το Σαμαρά. Στο ανελέητο σφυροκόπημα της Τζάκρη σε μνημόνιο, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και "οικονομικά συμφέροντα" ωχριούσε σε σύγκριση ακόμη και η ...Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Kι εκεί που νομίζαμε όλοι ότι θα κουρελιάσει το επαχθές μνημόνιο με τις κομψές της γόβες, ξαφνικά έκανε τη μεγάλη στροφή και με μια... μεγαλοπρεπή πιρουέτα επιπέδου Νουρέγιεφ ομολόγησε "με πόνο ψυχής και με το πιστόλι στον κρόταφο" ότι θα ψηφίσει τα μέτρα, αφήνοντας άφωνους όλους εμάς, τους ακροατές της. Αυτό θα πει σασπένς. Τρέμε Νέσμπο!
ekdosi.com - έκδοση ...

. . . γ ι α έ ξ ( ύ π ν ο υ ς ) ( γ ) λ ύ ( φ ) τ ε ς

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ... ΠΗΓΗ!!! 

ΤΟ ekdosi.com ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ/ΤΩΝ LINK. ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ.  

Για σένα Τζάκρη χύνω...

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή... 

ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το ekdosi.com είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται απο χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιό ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ekdosi.com - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...