Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ.

 
ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ... 








Οπλισμένοι στην Βουλή οι βουλευτές




Σε έγγραφο του που διαβιβάστηκε στην Βουλή, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας διευκρινίζει πως "η είσοδος και κίνηση των κ.κ. βουλευτών πραγματοποιείται χωρίς κανένα περιορισμό στο Μέγαρο της Βουλής".
Το έγγραφο διαβιβάστηκε στην Βουλή μετά από αναφορά του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου για το "φαινόμενο κυκλοφορίας οπλισμένων βουλευτών στους χώρους του κοινοβουλίου".
Η αναφορά κατατέθηκε από τον βουλευτή, μετά από δημοσίευμα που φέρει τον Πρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη να προσπαθεί να ανακόψει το φαινόμενο κυρίως μετά τη χορήγηση αδειών οπλοφορίας σε πολλούς βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
Στην απάντησή του, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης διαβεβαιώνει ότι "από την Υπηρεσία Ασφάλειας της Βουλής λαμβάνονται όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα ασφαλείας ανάλογα με το επίπεδο επικινδυνότητας, με σύγχρονη τεχνική-ηλεκτρονική υποστήριξη κατά τη διαδικασία ελέγχου των εισερχομένων ατόμων σε όλους τους χώρους του κοινοβουλίου".
Αναφορικά με τους επισκέπτες, αστυνομικούς, εργαζόμενους και λοιπούς συνεργάτες των βουλευτών, ο κ. Δένδιας ενημερώνει ότι "εισέρχονται στον χώρο της Βουλής, σύμφωνα με συγκεκριμένη διαδικασία ελέγχου, με προϋποθέσεις και περιορισμούς που προβλέπονται κατά περίπτωση".
Όπως ειδικότερα αναφέρει ο υπουργός:
• Οι αστυνομικοί συνοδοί ασφαλείας κ.κ. Πρωθυπουργού, Προέδρου της Βουλής και Αρχηγών κοινοβουλευτικών κομμάτων, εισέρχονται ελεύθερα σε όλους τους χώρους του Μεγάρου της Βουλής, εφόσον είναι εφοδιασμένοι με ειδική κάρτα διαπίστευσης.
• Η διαπίστωση τυχόν κατοχής όπλου ή οποιουδήποτε αντικειμένου, που εμπίπτει στην κατηγορία όπλου, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 2168/1993 και τα οποία νομίμως φέρονται από τους προτιθέμενους να εισέλθουν στο Μέγαρο της Βουλής παραλαμβάνονται στα σημεία ελέγχου, ασφαλίζονται σε ερμάριο, καταγράφονται σε ειδικό βιβλίο και στον κάτοχό τους επιδίδεται απόδειξη παραλαβής, με την επίδειξη της οποίας παραλαμβάνονται κατά την αποχώρησή του.










ekdosi.com - έκδοση ...

. . . γ ι α έ ξ ( ύ π ν ο υ ς ) ( γ ) λ ύ ( φ ) τ ε ς

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ... ΠΗΓΗ!!! 

ΤΟ ekdosi.com ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ/ΤΩΝ LINK. ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ.  
http://www.aek365.com/a-236857/oplismenoi-sthn-boulh-oi-bouleutes.htm Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή... 

ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το ekdosi.com είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται απο χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιό ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ekdosi.com - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...