Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2012

Έτσι ήταν τα χόμπιτ στην πραγματικότητα! (ΦΩΤΟ)

Έτσι ήταν τα χόμπιτ στην πραγματικότητα! (ΦΩΤΟ)


Λίγες μέρες πριν αρχίσει να προβάλεται η νέα ταινία «TheHobbit» Αυστραλοί ερευνητές δημοσιεύουν μια μελέτη για το πώς πρέπει να ήταν στα αλήθεια τα... χόμπιτ, οι πρώτοι δηλαδή άνθρωποι.

Οι αναλυτές εξέτασαν την «homo floresiensis» που βρέθηκε στην περιοχή Φλόρες της Ινδονησίας το 2003.

«Δεν θα έλεγες ότι είναι και η πιο όμορφη, αλλά σίγουρα ήταν ξεχωριστή», ανέφερε η επικεφαλής της έρευνας Σούσαν Χάιες του Πανεπιστημίου του Woollongong.

Οι ερευνητές χρησιμοποίησαν τα οστά της floresiensis και σχημάτισαν το πρόσωπό της όπως θα μπορούσε να είναι σύμφωνα με τη δομή των οστών. Το... χόμπιτ αυτό ήταν μια γυναίκα 30 περίπου ετών με ύψος 1 μέτρο και βρέθηκε το 2003 στην σπηλιά Λιάνγκ Μπούα στο απομονωμένο νησί της Ινδονησίας, Φλόρες.

Χρονολογείται ότι έζησε 18.000 χρόνια πριν!


ekdosi.com - έκδοση ...

. . . γ ι α έ ξ ( ύ π ν ο υ ς ) ( γ ) λ ύ ( φ ) τ ε ς

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ... ΠΗΓΗ!!! 

ΤΟ ekdosi.com ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ/ΤΩΝ LINK. ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ.  

http://www.aek365.com/a-236850/etsi-htan-ta-xompit-sthn-pragmatikothta-fwto.htm


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή... ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το ekdosi.com είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται απο χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιό ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ekdosi.com - Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση... παρακαλείστε να αναφέρετε τη πηγή...